VÅRE NORSKE NORDSTJERNER

0 986

I dag tar vi et tilbakeblikk på norske “Nordstjerner” som har vært presentert i The Paper Crafting det siste året. Vi er svært glade for å kunne presentere så mange dyktige og inspirerende papirkunstnere fra Skandinavia for våre lesere. Dersom du trykker på navnet til den enkelte “Nordstjerne” vil du få fram det opprinnelige innlegget. 

 

Christins layouts er en fryd for øyet. De er fulle av vakre detaljer, nydelige farger og Christin bruker tid på å lage sine fantastiske bakgrunner. Christin begynte med papirhobby allerede i 2002-03 da hun bodde i USA, men kom ordentlig i gang med scrappingen i 2009 da hun begynte å scrappe ukentlig. Christin var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 5. november 2016.


 

Marianne startet med scrapping allerede i 2005 da hun lagde et album til en venninne etter en ferietur i Danmark. I dag lager Marianne mest Art Journals, tags og lerret og hun elsker farger! Marianne beskriver sin egen stil som leken og hun er ikke noen “pertentlig” scrapper. For mange scrappere og kortlagere i Norge er Marianne kjent under navnet “Skorpionen” og det er ikke få som har latt seg inspirere av hennes fantasiske prosjekter. Marianne var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 26. november 2016.


 

Anita startet med scrapping i 2006 og med kortlaging for 2-3 år siden. Hun er glad i å lære nye teknikker og spesielt bretteteknikker. I tillegg er hun veldig glad i å rufse og sverte prosjektene. Anita har, som de fleste andre av oss, noen produkter hun ikke kan leve uten og det er Big Shoten, alle diesene, Distress Ink putene, «rufser`n», og stemplene… Anita var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 17. desember 2016.


 

Romantiske “Shabby Chic” prosjekter i duse farger er en fellesnevner for Meretes nydelige papirprosjekter. Merete startet med papirhobby for ni år siden og lager/dekorerer for det meste kort og esker. Noe av det Merete ikke kan klare seg uten i hobbyen er fine papir og blonder og det er særlig en norsk designer hun kunne tenke seg å møte. Merete var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 14. januar 2017.


 

MP_NORDSTJERNEN_LINDA_NORGE_KORT_2017

Linda, eller Linola som mange kjenner henne som, startet med scrapping allerede i 2004. Mannen hennes har en egen definisjon på scrapping: Det er å lage album med mest mulig pynt og minst mulig bilder per side. For Linda har hobbyen etterhvert utviklet seg til å bli en livsstil – hun scrapper, planlegger treff, filmer og redigerer scrappevideoer og hun er aktivt med i blant annet “Project Life i Norge”. Linda var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 21. januar 2017.


 

Merete har holdt på med papirhobby siden 2006 og lager for det meste kort og tags. Men det hender at hun også lager minialbums, layouts og holder på med Project Life. Merete mener selv hun har en litt rufsete stil og hun klarer seg ikke uten Distress Ink-putene. Kanskje ikke så rart når Tim Holtz er favoritten? Merete var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 28. januar 2017. 


Ragnhilds papirprosjekter er så samstemte og harmoniske, både i design og layout, men kanskje spesielt når det gjelder fargebruk. Noen av kortene er nesten monokromatiske, men likevel ikke fordi det ofte sniker seg med noe i litt annen farge. Ragnhild var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 11. februar 2017.


Nina fra Norge begynte med papirhobby ved en tilfeldighet i 2012. Hun stakk innom en scrappebutikk, egentlig på jakt etter noe hun kunne bruke til et lerret hun arbeidet med, begynte å snakke med innehaveren og dermed var det gjort. I dag lager Nina det meste innen papirhobby og det er Finnabair som er den store favoritten. Nina var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 25. februar 2017. 


Øverst på Mayas ønskeliste står mer tid! Mer tid til papirhobbyen som hun startet med i 2007. Maya begynte med kortlaging fordi hun ville overraske ei venninne med et hjemmelaget bursdagskort. Med årene er det blitt mange nydelige kort, flotte layouts og herlige 3D-prosjekter fra Mayas hånd. Maya var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 11. mars 2017. 


Graciela, opprinnelig fra Uruguay, men bosatt i Haugesund begynte med papirhobby i 2003. I likhet med veldig mange andre som holder på med papirhobby var det ankomsten til det første barnet som vekket interessen for layouts og album. Graciela lager i dag litt av alt – layouts, Project Life, bokser, men hun liker aller best å lage kort. Graciela var “Nordstjerne” i The Paper Crafting 1. april 2017. 


Birgith har holdt på med papirhobby siden 2009. Det begynte med kortlaging og utviklet set etterhvert til mer avanserte prosjekter som esker, skrin og album. Birgit har gjerne flere papirprosjekter på gang, noen for “happy days” og andre for litt mørkere dager. Birgith var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 22. april 2017. For mange norske scrappere er Cathrine Sandvik et kjent navn. Cathrine er med i designteamene til Ett trykk, Papirdesign, Pion, Stempelglede og Wild Orchid Crafts og nå er papirhobbyen blitt både en gledelig jobb og hobby samtidig. Hobbyen tok av i 2011 da Cathrine startet bloggen Cathrines hjerte. Cathrine var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 20. mai. 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA