VÅRE SVENSKE NORDSTJERNER

0 909

I dag tar vi et tilbakeblikk på svenske “Nordstjerner” som har vært presentert i The Paper Crafting det siste året. Vi er svært glade for å kunne presentere så mange dyktige og inspirerende papirkunstnere fra Skandinavia for våre lesere. Dersom du trykker på navnet til den enkelte “Nordstjerne” vil du få fram det opprinnelige innlegget. 

Sari Hänninen er et kjent navn i den skandinaviske scrappeverdenen. Sari har holdt på med papirhobby i ti år og er svært aktiv i miljøet. Sari har egen blogg, You Tube-kanal og hun er administrator for en rekke Facebook-grupper om papirhobby. I tillegg holder hun kurs. Saris flotte papirprosjekter er ofte laget i “Steam Punk”-stil og hun liker godt å eksperimentere med ulike stemplingsteknikker. Sari var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 22. oktober 2016.


Carina fra Sverige begynte med scrapbooking for over ti år siden. Det var en god venn av henne som fikk henne til å begynne, og i dag er Carina med i Designteamet til Helihak. Carinas “hverdagsstil” innen papirhobby er vintage og Shabby Chic, men hun går heller ikke av veien for å lage prosjekter i andre stilarter – som for eksempel Steam Punk. Carina var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 12. november 2016.


For mange skandinaviske scrappere er Marie Linder et kjent navn, både på grunn av hennes nydelige prosjekter, hennes kurs og ikke minst hennes populære You Tube-kanal. Marie startet med scrapbooking i 2010 og det hun liker aller best å lage er album. Men Marie lager også kort, ATCs, Art Journals, bokser og annet. Marie var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 19. november 2016.


 

Sylvias layouter er lekne, dristige og fargerike. Her er det lite blomster eller romantisk vintage, men heller et større fokus på lette, lyse layouts hvor et tema eller et bilde står i sentrum. Sylvia startet med scrapbooking allerede i 2003 da hun ble introdusert til hobbyen av en god venn. I dag holder hun på med hobbyen flere ganger i uken og hun mener den er en form for nødvendig terapi. Sylvia var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 3. desember 2016.


Helena fra Sverige har nylig begynt å lage Art Journal etter inspirasjon fra Vicki Papaioannou. I hennes Art Journal lager Helena en ny side hver måned. I tillegg liker Helena å lage kort og lerret. Kortlagingen begynte hun med for rundt fire år siden og en av Helenas største inspirasjonskilder når det gjelder kort er Sari Hanninen. Helena liker å lage kort hvor hun bygger opp en scene/et landskap, gjerne med sterke og klare farger. Helena var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 10. desember 2016.


Johanna fra Sverige startet først med papirhobby for noen år siden, men ga da opp etter en tid. For to-tre år siden fant Johanna ut at papirhobbyen fortjente en ny sjanse og etter det har hun holdt på med hobbyen nesten hver dag. Johanna liker Steam Punk-stilen og kommer gjerne tilbake til den i prosjektene sine. Samtidig går hun heller ikke av veien for å lage prosjekter i mer romantiske stilarter. Johanna var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 7. januar 2017.


Vi har tidligere hatt Liselotts heftige gitar med i Nordlyset i The Paper Crafting og i mars var det på tide å presentere flere prosjekter fra denne dyktige svenske papirkunstneren. Liselott begynte med scrapbooking for over ti år siden og har i de siste årene fokusert på å lage 3D-prosjekter i Steam Punk-stil. Liselott var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 4. mars 2017.


Anethe startet med scrapbooking da hun ventet sitt først barn i 2005-06, men gikk etterhvert over til å lage kort og bilder. Anethe liker spesielt godt å forsøke seg på nye bretteteknikker i kortlagingen og hun øver på å bli bedre til å fargelegge motiv. Anethe var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 8. april 2017.


De fleste som har holdt på med kortlaging en stund har nok lagt merke til Malins nydelige kort. Malin startet med scrapbooking i 2007. Nå, ti år senere, har det blitt med kortlaging og Project Life. Malin liker også å lage altered prosjekter, layout og album. Malin var “Nordstjerne” i The Paper Crafting lørdag 29. april 2017.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA