VÅRENS VAKRESTE EVENTYR

3 1,235

IMG_1203Det nærmer seg påske, og papirhobby-verdenen har begynt å forberede seg på både påsken og våren som står for døren. Selv påskeharen vil nok få seg en overraskelse i år, når han eller hun ser eggene vi har laget, de er ikke som påskeegg flest. Påskeegg flest er nemlig litt glorete og masseprodusert med påskegodt i, men egg som er laget av papirkunstnere er hverken glorete eller masseproduserte. De er kort og godt et av vårens vakreste eventyr.

I The Paper Crafting er vi så heldige at vi har en flott redaksjon og en mengde talentfulle bidragsytere. En av våre bidragsytere er Linda fra Norge som har laget et påskeegg som nok er langt mer naturlig dekorert enn de påskeharen kommer med (hvorfor en hare kommer med egg er et mysterium vi får løse en annen gang).

Lindas egg har nemlig fugler på og i seg. På toppen troner det en flott hvit fugl, inne i egget lurer en annen og en tredje har gjemt seg ved foten på påskeegget. Foten eller “stetten” på egget har Linda laget av en Pringles-boks. For å dekke til både stetten og egget har Linda brukt decoupage-teknikk på mønsterarkene fra Graphic 45.

For å lage åpningen i egget skar Linda ut en firkant i egget, tok denne ut og limte den på igjen utenpå egget slik at det ble til en dør. For å dekke til kantene på døren brukte Linda blonder og perlebånd. Rundt åpningen i egget ble det også limt fast blonder. Ellers er egget pyntet med blant annet en tag, perlebånd, blomster og seam binding.

Linda har en egen You Tube-kanal hvor du kan følge prosessen med å lage egget i seks videoer. Hun har også laget en video hvor hun oppsummerer hvordan egget ble laget og viser fram det ferdige prosjektet som du kan se nedenfor.

Foto: Linda I.S Heskedal

 

3 kommentarer
 1. Lena_J skriver

  Et helt fantastisk egg. Det beste jeg noensinne har sett faktisk 🙂 Så kreativt at jeg blir helt misunnelig.

  1. Linda H skriver

   Takk Lena_J. Vokste mange cm på den kommentaren 🙂

 2. Ellen skriver

  Flinke Linda 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA