INNPAKNING: VINTERLIG VERTINNEGAVE

0 1,568

En god vin er alltid en fin vertinnegave, men ekstra hyggelig blir det hvis man gir den fra seg i en pose som er dekorert og  personlig. Jeg har dekorert en vinpose i papir med de flotte arkene fra KaiserCraft, og pyntet med bling, blonder og glitter.

Type prosjekt: Gjenbruk av papirpose
Anledning: Nyttårsselskap og vertinnegave.
Teknikker brukt: Distressing, gjenbruk.
Pynt/dekor: Ark fra KaiserCraft, blonder, blomster fra Prima, glitter og perler, Wink of Stella og Dylusion paint.
Hovedfarge: Blå/hvit.
Medium som er brukt: Quick Tacky glue.
Utstyr som er brukt: Saks, skjærebrett, saks, stempel fra Kort og Godt. Dies

Arket som jeg har brukt er fra KaiserCraft  – Frosted collection. Vinflasken ble gitt bort nyttårsaften, så da passet det med årstallene på.  Motivet på arket her er så flott, at det trengtes ikke så mye pynt midt på posen. Har lagt på glitter på treet med Wink of Stella, og limt på noe bling. Glitter er ikke så godt å få fram på bildet, men du kan se litt her.

Kantene er rufset og svertet med Distress ink. Årstallene har også fått en del Wink of Stella, og jeg har dryppet litt med Dylusion white ink for å gi litt mer liv på arket.

Siden vi feiret nyttår, så er brukte jeg også litt glitter, perler rundt blomsten som er på det ene håndtaket. Her har jeg også brukt tråd og gasbind.

Som en liten hilsen til vertinnen har jeg laget en “snøfnugg”-tag og hengt på. Med et hyggelig bilde på og en fin tekst så er gaven ferdig og klar for å gis bort.

Det var alt fra meg i denne omgang. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være med i redaksjonen hos TPC, og jeg gleder meg til å være med og bidra. Håper dere fikk litt tips til hvordan man kan enkelt pynte en pose.

Har dere lyst til å se noen av de tingene jeg laget som gjestedesigner, finner du noen linker her:
Stilig 50-års kort
Project Life – En dag i cowboy land
Shabby kort

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA