“WALL OF FAME” – SVENSKE NORDSTJERNER

0 344

I The Paper Crafting er vi veldig stolte av alle de flotte skandinaviske papirkunstnerne vi har presentert i magasinet opp gjennom årene. I forbindelse med de nye websidene vi arbeider med har vi laget oversikter (“Wall of Fame”) over alle “Nordstjerner” siden februar 2014. Den tredje oversikten viser våre svenske “Nordstjerner”. 

I denne oversikten har vi oppgitt hvilke prosjekter og noen av stilartene som er presentert i artikkelen om papirkunstneren. Dette innebærer at papirkunstneren godt kan arbeide med andre prosjekter i ulike stilarter, men disse er ikke representert i artikkelen. 

Vi håper at denne oversikten skal gjøre det lettere å følge med på både hva som lages og hvem som holder på med papirhobby i Danmark, Norge og Sverige. Det kan jo komme godt med både når man skal delta i The Paper Craftings julekalender og når “Årets skandinaviske scrapper” skal nomineres. 

Dersom du holder på med papirhobby og bor i Danmark, Norge eller Sverige skal du ikke se bort i fra at vi tar kontakt ganske så snart. Men du er også velkommen til å sende oss en e-post: editor@thepapercrafting.com

Du finner den svenske oversikten her: Svenske “Nordstjerner”

Du finner den norske oversikten her: Norske “Nordstjerner”

Du finner den danske oversikten her: Danske “Nordstjerner”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA