YOUR OWN SCRAP – BUTIKKEN MED DET SKANDINAVISKE PERSPEKTIVET

0 715

I november i fjor startet de to søstrene Merete og Susanne en ny nettbutikk i Danmark, Your Own Scrap. Den nyoppstartede butikken har et spennende perspektiv, den henvender seg til papirkunstnere i hele Skandinavia. Som søstrene selv sier: “Scrapbooking kommer oprindeligt fra USA hvor udvalget af scrapbooking materialer er stort, men vi mener, der er et behov for et mere skandinavisk marked”.

2014-03-02 19.02.23

AndungenMerete (til venstre på bildet over) forteller at Your Own Scraps fokus er egenproduksjon av stempler med skandinavisk design, og de har allerede en stor kolleksjon av stempler med motiv fra den danske forfatteren H.C. Andersens eventyr. Et av motivene fra eventyret “Den stygge andungen” ser du på bildet til høyre. I tillegg er fokus også er stempler med tekster som også inkluderer bokstavene Æ, Ø, Å samt stempler med skandinaviske tradisjoner.

ØNSKER IDÉER FRA NORGE OG SVERIGE
Your Own Scrap er nå inne i en omfattende utviklingsfase hvor man legger vekt på idéer og innspill fra kundene, både når det gjelder stempeldesign og andre produkter butikken bør ha i sitt sortiment. Nå ønsker søstrene spesielt å høre fra de som holder på med papirhobby ellers i Skandinavia om hva som kjennetegner og er viktig for papirkunstnere i Norge og Sverige. Hvis det er noen stempeldesign som mangler vil søstrene gjerne høre fra deg: info@yourownscrap.dk

SKANDINAVISKE MOTIV PÅ STEMPLER OG GRAVERINGER
Your Own Scrap lager i tillegg stempler etter ønske og kundene kan få laget helt personlige og unike stempler med utgangspunkt i tegninger, bilder, postkort og annet som er i god kvalitet (gjerne strektegninger eller i sort/hvitt). Your Own Scrap kan også lage graveringer i tre, lær, glass, akryl og plast. Både når det gjelder stempler og graveringer vil man gjerne komme i kontakt med fysiske butikker i Skandinavia som ønsker å forhandle produktene. Spesielt tenker man seg at stempler og gjenstander med skandinaviske motiv vil være interessante for turister.

SKANDINAVISKE DESIGNERE
I tråd med Your Own Scraps skandinaviske perspektiv søker man også designere fra Danmark, Norge og Sverige. Designerne bør like å arbeide med stempler og gjerne også med andre materialer utenom papir, slik som stoff, lerreter, glass og annet. Your Own Scrap ønsker videre å knytte til seg designere som jobber innenfor litt forskjellige stilarter, slik som for eksempel Vintage, CAS, Mixed Media, Journaling og Steam Punk. Dersom du kan være interessert i å designe for Your Own Scrap kan du ta kontakt på e-post: info@yourownscrap.dk

Alle foto: Your Own Scrap
Publisert med tillatelse

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA