10.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 1,080

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 12. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

premien

Torsdag 1. desember la jeg ut på en spennende reise rundt omkring i Skandinavia. Det er mørkt og kaldt og jeg må nok innrømme at en Sydentur kunne ha fristet. Jeg skal finne fram til åtte julekort som alle er laget av skandinaviske kortmakere. Kortene finner jeg på kortmakernes hjemsted i Sverige, Danmark og Norge – men hvor hjemstedet konkret er må du nok gjette deg til. Det høres kanskje ut som en umulig oppgave, men et tips skal du få – dersom du leser The Paper Crafting har du møtt på de alle tidligere. 

Jeg har aldri kjørt over den imponerende Øresundbroen tidligere. Ferden går nå videre mot danskenes herlige hovedstad København. Selv om jeg har veldig lyst til å stoppe opp og nyte julestemningen i Tivoli må jeg videre sørover og kommer til en stor halvøy som stikker ut i Østersjøen. Det er her jeg finner det fjerde julekortet.

10-desember-sted

Dette sier kortmakeren selv om kortet sitt: «Det siges, at julen er hjerternes fest og det er også den tid på året, hvor jeg i hvert fald, tænder flest lys, for at sprede julestemning i hjemmet. Mit julekort er derfor inspireret af lys. Af sikkerhedsmæssige årsager har jeg brugt led fyrfadslys.»

10-desember-kort

Hvem tror du den fjerde kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig allerede i dag får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig når du får litt flere hint i morgen får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 12. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


[ninja_form id=8]

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »