12. desember: Jakten på kortmakerne

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjema eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Kortmakeren vi ville fram til 10. og 11. desember var: 

12-desember-avsloring

Juleaften 2016 bliver helt speciel i år og jeg glæder mig rigtig meget. Min husbond og jeg skal nemlig til Sverige, nærmere betegnet til skærgården i Stockholm, hvor vi har lejet et stort hus sammen med vores datter og svigersøn (de bor pt. i Stockholm) samt vores datters svigerforældre. Her skal vi julehygge efter alle kunstens regler. Vi skal spise efter gode gamle danske traditioner: Andesteg, flæskesteg, medisterpølse og alt det traditionelle tilbehør. Og så skal vi selvfølgelig slutte af med ris a la mande og finde den heldige mandelgavevinder.
Traditionen tro skal vi også synge julesalmer, spille pakkeleg og spise hjemmebagte småkager samt hjemmelavet konfekt. Forhåbentlig bliver der også mulighed for lange gåture i den vidunderlige svenske natur, så vi ikke bliver alt for juletykke.
Ønsker jer alle sammen en fantastisk smuk, kreativ og dejlig jul med masser af kærlighed.

Glædelig jul fra Sanne

Sanne var med i Nordstjernen i august 2015:
Nordstjernen: Sanne fra Danmark


Posted

Translate »