15.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

1 1,109

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjema eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Kortmakeren vi ville fram til 13. og 14. desember var: 

15-desember-avsloring

Jeg skal holde juleaften hos min søster og svoger. Vi bliver 7 voksne, da alle vore børn er voksne nu. Min svoger laver julemaden der altid består af den lækreste Farserede Kalkun, dertil brunede og hvide kartofler, hjemmelavede rødkål (dem laver jeg) den bedste brune sovs og franske kartofler. Uhmm… – nu bliver jeg lækkersulten. Derefter får vi Ris a´la mande med kirsebærsauce, der er en hel mandel i – for vi skal selvfølgelig finde ud af hvem der skal have mandelgaven. Når vi har spist os alt for mætte bliver det smukke juletræ tændt med levende lys, og vi synger et par af julens sange. Og så starter gaveræset… Vi pakker gaver ud på en lidt speciel måde, men en god og rigtig hyggelig måde.Den der har fået mandelgaven tager en tilfældig gave under træet og giver den til den hvis navn står på gavemærket. (har man taget en til sig selv, må man pænt lægge den tilbage under træet igen) Alle ser på mens gaven bliver pakket ud – hvorefter den der fik gaven tager den næste pakke og leverer til modtageren. Det kan sagtens tage et par timer at komme igennem gaveudpakningen, men det er så hyggeligt. Og vi får selvfølgelig kaffe, vin, sodavand og masser af hjemmelavede godter og hjemmebagte småkager mens vi hygger med gaveudpakningen.

Glædelig jul fra Dorthe

Dorthe var med i Nordstjernen i mars 2014:
Nordstjernen: Dorthe fra Danmark

close
1 kommentar
  1. Sonja Skovgaard skriver

    Jeg er vild med Dorthes kort. Hun er så kreativ og har et sikkert øje for detaljen. Udover det er hun særdeles hjælpsom.
    Mvh Sonja Skovgaard

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More