15 MINUTE ART JOURNAL PAGE CHALLENGE

0 935

For tiden har jeg alt for meget at se til og ingen tid til at være kreativ, i dag kunne jeg så afse en halv time til at være kreativ. Det var inspirationen til denne 15 minute art journal page challenge jeg har lavet til mig selv. Tør du tage den?

Type projekt: challenge, art journal
Stilart: Grunge
Teknikker brugt: Gelli plate, stencils, doodling, image transfer
Hovedfarve: pastels
Redskaber: gelli plate, stencils, make up svampe, tusch, brayer
Medium: Amsterdam standard series acrylics, pastels

Jeg havde mig en halv time i dag til at være kreativ. Derfor skabte jeg en challenge til mig selv. Lav en Art Journal page på 15 minutter. De første 15 minutter brugte jeg på at finde materialer og stille kriterier op for min challenge, og de var:

  1. Image transfer på gelli plate
  2. tekst
  3. cirkler
  4. Doodling

Så her er vores køkken ø, efter jeg havde fået fundet en masse materialer frem.

Jeg startede med at lave et image transfer på min Gelli Plate

Herefter begyndet jeg at bygge min baggrund op. Man skal huske på at det man først laver på sin Gelli Plate er det man ser først når man trækker printet op, det betyder så at det sidste du laver er selve baggrunden.

Nu til nogle cirkler, her valgte jeg en stencil hvor jeg hurtigt ville kunne få nogle cirkler lavet.

Jeg tegnede også lidt med en posca pen, men brød mig ikke om det og som du kan se har jeg forsøgt at tørre det af, ikke helt succesfuldt. Just go with it. Efter jeg havde lavet mine cirkler syntes jeg ikke jeg behøvede ret meget mere hjælp fra min Gelli Plate, og besluttede mig for at trække mit printe og valgte farve Sky blue til formålet.

Mit print blev overhovedet ikke som forventet, det blev MEGET bedre.

Nu manglede jeg så bare noget tekst og doodling. Hurtigt fandt jeg nogle stickers fra Heidi Swapp og med det samme fangede et mit blik “hello, my name is:” Simpelthen fordi jeg ikke anede hvad jeg skulle skrive på dette billede og havde ingen overskrift i tankerne, herefter brugte jeg en sort pen til at doodle lidt, og jeg var færdig. Denne art journal page to mig 13 minutter og 45 sekunder.
Jeg er VILD med denne måde at journal på, jeg er nødt til at slukke for min hjerne ikke tænke bare gøre hvad der først falder mig ind.

Dette er ikke den sidste challenge jeg giver mig selv.

Jeg håber du har fundet lidt inspiration og måske endda enten prøve min challenge af, eller stille din egen op.

KreaTive hilsner
Ria-K.

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »