17.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 1,203

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 18. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

Nå kunne jeg bare følge lukten av stempelsverte, lim og copics. Inn gjennom vinduet bak noen nåletrær midt i Oslo så jeg et lekkert hobbyrom med et L-formet skrivebord. På den lange enden av skrivebordet stod det glass på glass med de lekreste blomster og på den korte enden så jeg en printer, en symaskin og mange copics. Det så jeg også denne flotte julegaven:

17-desember-gave

Mange kort, esker, noen layouts og 3D-prosjekter lå rundt omkring i rommet. I tillegg så jeg noen flotte Project Life-kort og et nydelig rosa kort som faktisk er kortmakerens kort nummer 100 i år! Jeg er imponert over produksjonen!

Også denne gangen ber jeg kortmakeren gi dere en utfordring: 

«Unn deg noe godt hver dag. Hva som er godt kan du definere selv. Jeg er partisk til en sjokoladebit eller noe annet søtt (og har null tro på at godteri kun på lørdager er bra), men det kan like gjerne være fem minutter ved scrappepulten eller en gåtur».

17-desember-utfordring

Hvem tror du den sjette kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig i dag får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 18. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More