,

To Valentines tags

Jeg er rigtig glad for Valentine’s dag, så jeg glæder dem jeg holder af med 2 romantiske tags.


Type projekt: DIY, Tags, Altered
Anledning: Valentine’s dag
Stilart: Grunge, Shappy Chic, Steampunk, Mixed Media
Teknikker brugt: Stencil, Farvelægning, Mark Marking
Pynt/decor: Tim Holtz Ephemera, Paperdolls, Botanical, Chit Chat og Number Tokens
Hovedfarve: Rød/orange
Medium: Lim
Udstyr som er brugt: A4 akvarelpapir 300g, Tim Holtz Stencil, Distress ink: Rusty hinge, Aged mahogany, Wilted violet, Spun sugar, og Old paper, Pensler, DecoArt Crafters Acrylic: Christmas red, Thistle blossom og Bright orange, DecoArt Media Fluid Acrylics: Translucent white, Quinacridone gold og Quinacridone violet, symaskine, scapel, tråd, hvid pentel, gaze og eget stempel


For tiden er dette min yndlings metode som jeg fortalte om i min første januar artikel. Først hvid gesso, så akryldråber i de valgte farver tværet rundt på mit A4 akvarelpapir med en tør pensel.

Jeg bruger stencils og babyservietter til at fjerne farverne så bunden får større kontrast og bliver lysere. Og derefter laver jeg mark marking med stempler, stencil og kreditkort. De bliver syet på symaskinen med rød tråd.

Her er mine færdige tags.

Jeg håber at du blev inspireret til selv at lave Valentine tags/kort. Jeg ønsker dig en rigtig god dag. 

 

 


Posted

Translate »