22.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 1,040

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 24. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

premien

Torsdag 1. desember la jeg ut på en spennende reise rundt omkring i Skandinavia. Det er mørkt og kaldt og jeg må nok innrømme at en Sydentur kunne ha fristet. Jeg skal finne fram til åtte julekort som alle er laget av skandinaviske kortmakere. Kortene finner jeg på kortmakernes hjemsted i Sverige, Danmark og Norge – men hvor hjemstedet konkret er må du nok gjette deg til. Det høres kanskje ut som en umulig oppgave, men et tips skal du få – dersom du leser The Paper Crafting har du møtt på de alle tidligere.

Nå står julen straks for døren, men jeg må finne fram til det siste julekortet før julen ringes inn. Turen går nå fra Vestfold og over Hardangervidda. På Hardangervidda ser jeg flere villrein som går og napper litt i den stivfrosne mosen. På Vossevangen ser jeg et barnekor stå og synge julen inn og må stoppe litt opp for å høre. Med «Glade jul» i ørene går så ferden videre mot nord og over Sognefjorden. Der finner jeg en by som ligger i enden av en annen mindre fjord og det er i denne byen det siste julekortet befinner seg.

22-desember-sted

Like ved den vakre hvitmalte kirken finner jeg årets siste julekort. Julekortet er vakkert laget i lyse farger og pyntet med røde juleblomster. 

22-desember-kort

Hvem tror du den siste kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig allerede i dag får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig når du får litt flere hint i morgen får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 24. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More