23.DESEMBER:JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 1,098

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 24. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

I byen Førde, som ligger innerst i fjorden, finner jeg et hus – og når jeg kikker inn vinduet ser jeg ei dame som sitter og fargelegger stempeltrykk foran pcen. På skjermen ser jeg bloggen til Cardville Elizabeth og da skjønner jeg at denne damen en ivrig fargelegger – hun fargelegger imildertid ikke med Copics, men med Promarkers.  Jeg blir også veldig oppslukt av de nydelige klutene jeg ser på skrivebordet:

23-desember-gaven

Det er også mest kort jeg ser når jeg kikker rundt omkring i rommet, men der er også et lerret og noen 3D-figurer.

For å gjøre det litt enklere ber jeg, som vanlig, kortmakeren gi dere en utfordring: 

«Jeg synes det er så flott med motiver stemplet på kraftkartong, og fargelagt med blyanter, så det er min utfordring. Fargelegg et julemotiv, stemplet på kraftkartong, og bruk det på et julekort».

23-desember-utfordring

Hvem tror du den siste kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig i dag får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 24. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More