Kortlaging til tre bursdager på en gang!

Når 3 søsken på en gang skal feire bursdag, ja da er krisen ute når det kommer til kortlaging. Iallefall i min familie. For disse barna jeg nå prater om er barna til min kusine. Og min kusine er en av de som virkelig inspirerte meg til og begynne med denne hobbyen, og hennes sko er ikke lett og følge etter i.

Så tre gutter i alderen 5, 8 og 11 skulle feire bursdagen sin, og ikke nok med det, men de skulle dele den med lillebror sin dåp. En smart mor har nemlig slått alle eventer sammen. Og de forventer seg jo at alle skal bli behandlet likt. Så selv om jeg har lyst til og lage tre helt forskjellige kort, som kanskje viser litt av interessene deres, så er jeg ikke helt sikker på om jeg tørr ta den kjangsen. Så jeg bruker mye tid på og gruble, hvordan løser jeg dette, for interessene er veldig forskjellige. Den ene er utadvent, den andre litt innadvent, og den tredje en liten propell.Så hva har de til felles?
Alle barn har vel humor til felles har de ikke?

Så da fant jeg frem et helt fantastisk stempelsett jeg har fra Taylored Expression som heter Party Grumplings, og tar kjangsen på at gutta ser humoren i dette de også.

Bildene ble tatt i litt full fart, men her er løsningen min på problemet.

kreativelena_41_2016
I tillegg til en Party Grumplings, stanset jeg ut navn og alder med dies fra kaBoks. Det blå spraymønsteret i bakkant er laget ved og bruke distress på et stempel fra Prima. Og jeg holdt det enkelt som jeg synes passer bursdagsbarnet.
kreativelena_42_2016
Party Grumplings her også. Adrian er skrevet med bokstaver fra prima, som er fargelagt sort. 8 år er dies fra kaBoks. Borden er punch fra EK Success. Papirene hadde ingen produsentnavn, men synes de passet godt til en 8-åring.
kreativelena_43_2016
Daniel har også fått en Party Grumplings. Navnet og tallet er stickers fra studio calico. Bordene fra EK Success punch, og papir fra Pion, som var helt perfekt her.

Vel, tror du det var en suksess, eller fikk jeg kjeft fordi den ene hadde fått finere enn den andre?
Det ble en suksess. Han eldste elsket kortet sitt, og de to minste viste hverandre kortene mens de pekte og lo av de sure grinete dyrene. Og storebror tittet på sine yngre søsken mens han rullet med øynene, samtidig som han tittet opp på meg og sa, du har laget disse selv ikke sant, akkurat som mamma.
Da var lykken fullendt for meg.

Så da har dere fått et godt tips til en løsning når man skal feire mange søsken på en gang. Gjør de gjerne forskjellige, men ha noe felles, så blir alle fornøyd.

 

Translate »