3D BOKS TIL KORT & PANEL BASER

1 1,386

Inspirationen til denne 3D kort og panel base holder, kom sig af at jeg en dag sad og sorterede i mine mange magasinholdere og tænkte, at hvis jeg nu lavede dem i en mindre udgave, så kunne jeg bruge dem som opbevaring til mine kort og panel baser.

Jeg var ganske enkelt træt af og lave en ny kort base og til tider et panel, hver gang jeg skulle lave et kort. Lavede jeg endelig flere kort på en gang, havde jeg noget sted at opbevare dem. Jeg var ikke interesseret i at have det hele i en kasse, men mere interesseret i at de var nemt tilgængelige og opdelt. Resultatet af denne 3D boks lever  helt op til alle mine krav.

Teknikker anvendt:

gd2016-ria-k-7-01

Som min base til disse miniature magasin holdere anvendte jeg 2 cornflakes kasser.

gd2016-ria-k-7-02

gd2016-ria-k-7-04

Jeg startede ud med at måle en magasinkasse i almindelig størrelse og så down-size den til den havde den rette størrelse for mig. Efter og have fundet frem til en passende størrelse, klippede jeg mine kasser ud.

gd2016-ria-k-7-05

Herefter samlede jeg dem først enkeltvis.

gd2016-ria-k-7-07

Derefter limede jeg dem alle sammen. Jeg valgte at have en boks med 4 rum, så jeg fik 1 rum til top folding cards, 1 rum til side folded cards, 1 rum til paneler og 1 rum til diverse.

gd2016-ria-k-7-08 gd2016-ria-k-7-09

Så var der ”bare” tilbage at dekorere dem. Mine er meget simple dekoreret, da de skal stå på en vogn jeg kan stille væk efter brug og derfor ikke vil denne boks ikke stå fremme hele tiden.

gd2016-ria-k-7-10

Materialer:

 • ·            2 gamle cornflakes bokse
 • ·       Dobbelt sidet tape
 • ·       Saks
 • ·       Scoreboard og falseben
 • ·       Hvid karton
 • ·       Sider fra en gammel bog
 • ·       Blyant og viskelæder

Det har været rigtig spændende og være med som gæste designer her hos The Paper Crafting. Jeg håber nogen har fundet inspiration i de ting, jeg her har vist frem. Som et sidste pip fra mig vil jeg gerne takke for muligheden for at være med som gæste designer, jeg har virkelig nydt det 🙂

KreaTive hilsner

Ria-Kirstine aka KreaTrolden

Pssssst….har du set, at The Paper Crafting har et Call / Utlysning efter Guest Designers til 2017. Læs mere HER. Måske det er noget for dig. Dette Call er åbent for Danmark, Norge og Sverige.

Du kan nedenfor følge med i, hvad GD2016 Ria-Kirstine har lavet af spændende Art Journaling projekter i magasinet:

Ria-Kirstine har i 2016 også budt på et CAS kort projekt. Det kan du finde her:

close
1 kommentar
 1. Frk. Bogstad skriver

  Å så flott ♥
  Sånn vil eg lage meg 😀
  Takk for tutorial 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More