NORDLYSET: NADJAS KORT

0 905

Fotballmotiv er flotte på kort og kan passe fint både til de som er fotballinteresserte og de som spiller selv. Nadja har laget et kort i grønt som passer veldig godt til fotballtrøyene og fotballene som utgjør kortets motiv. Grønnfargen skaper illusjon av en gressbane. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Nadja laget dette flotte fotballkortet. 

Type projekt: Kort
Anledning: Konfirmation
Hovedfarver: Grøn. Hvid og sort
Udstyr som er brugt: Silhouette cameo til tillykke og navn, Stamp buddy, Distress oxide, Stempler Stjernespiller og Bolde af NHH Design, Memento sværte, Promarkers

Beskrivelse af projektet
Konfirmationskort til en stor Juventus fan.

Hvordan er projektet lavet?
Spilletrøjerne er et stempel af eget design, mærket hedder NHH Design. Jeg har farvelagt dem så de ligner trøjerne fra konfirmandens yndlings hold, og derefter embosset tallene i hvidt så de til sammen viser datoen for konfirmationen.

Baggrunden er lavet ved at jeg først har sværtet den med Distress oxide, hvor efter jeg har sprøjtet lidt vand på. Til sidst har jeg stemplet ovenpå med bolde i grønne farver.

Teksten på kortet har jeg skåret på min Sillhouette Cameo, skriften hedder Badaboom BB fra dafont.dk. skåret i samme farve som rammen bag baggrunden. Teksten er derefter sat på med 3D puder.

Størrelse på projektet?
Kortet er i A5 størrelse, altså en foldet A4.

Hvad slags materialer er der brugt? 
Baggrund: Hvidt og grønt karton, Distress oxide: Lucky clover, Cracked pistachio, Stemplet Bolde af NHH Design, Memento stempelsværte: Olive grove og Bamboo leaves. 
Fodboldtrøjerne: Promarkers : Black, Powder blue (B119) og Pastel blue (C719), Hvid embossing, Stemple Stjernespiller af NHH Design

Hvad inspirerede dig til at lave det?
Konfirmanden er kæmpe fodbold fan, så jeg tog udgangspunkt i hans interesser, datoen for konfirmationen og hans navn. Farverne valgte jeg ud fra at det gerne måtte lige en fodboldbane.

Blog/website
NHH Design – blogg
NHH Design

Foto: Nadja
Publisert med tillatelse

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More