ET PIANO TIL BRYLLUPET

0 722

Håper du har hatt en fin sommer, kost deg med dine nære og kjære. Her på Østlandet har det vært fantastisk vær siden mai. Det har medført litt lite tid på hobbyrommet, da jeg har kost meg ute i solen. Men noe har jeg laget, og et av prosjektene i sommer har vært dette pianoet som oser av glitter og glam.

Type prosjekt: Gaveboks/Piano
Anledning: Bryllup
Stilart: Romantisk
Teknikker brukt: Embossing, bretting
Pynt/dekor: Blomster, bær, akrylpynt
Hovedfarge: Hvit
Medium som er brukt: Embossingpulver
Utstyr som er brukt: Varmepistol og kuttemaskin

Jeg hadde lyst til å lage noe annet enn en firkantet eske, og da falt valget på et piano. Pianoet er laget i hvit bazzill. Høyden uten bein er ca 2,5 cm og bredden er ca 12-13 cm. Ikke ofte jeg jobber med gull, men her har jeg virkelig latt det glitre.

Det er høy glamfaktor på denne gullkartongen. Jeg har ingen blomster som er gullfarget, derfor valgte jeg å bruke noen pyntebær for å ha litt gullelementer innimellom blomstene. Jeg har også brukt noen snøbær. Teksten har jeg embosset i gull.

Sammen med blomstene og de store bærene har jeg stanset ut blader i gullkartong og brukt en bunt med små gullbær og to store hjerter. Teksten foran hviler på to små perler som jeg har limt på i bakkant. En liten symbolsk due foran. Tangentene er limt sammen av hvite og sorte smale strimler, en liten pirkejobb.

I bunnen har jeg satt inn navnet til brudeparet og datoen for bryllupet. På lokket har jeg stemplet og embosset to bryllups tekster i gull.

En liten bit av et noteark i hvitt og gull foran. Her er det plass for gavekort, evt. penger hvis det skulle være ønskelig. Jeg laget en tag hvor det ble plass for personlig hilsen til brudeparet.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA