Inspirasjon: Contemporary bryllup og Vintage Halloween

0 46

Det nærmer seg Halloween og det bærer månedens “Papirrunde” preg av. To av tre av bidragene denne måneden er Halloween-prosjekt. 


BRYLLUPSKORT MED DANSK DESIGN
Type prosjekt: Kort
Laget av: Charlotte Rostrup
Anledning: Bryllupskort
Stilart: Contemporary
Kommentar: Charlotte har laget et flott og elegant sølvbryllupskort. Kortet er laget i sølvgrått og hvitt og har et spennende design. Charlotte forteller at hun kun har brukt dies fra danske designere på kortet, og det er kjempefint at vi begynner å få så mange gode produsenter av papirutstyr her i Skandinavia også. Et nydelig kort, Charlotte!


ALL THE TREATS
Type prosjekt: Kort
Laget av: Veronique Viker
Anledning: Halloween
Stilart: Vintage
Kommentar: Et herlig Halloween-kort dette! Kortet er lagt i brunt, oransje, rosa og hvitt – kanskje en litt uvanlig fargesammensetning, men her fungerer det veldig godt. Jeg liker godt alle de spennende detaljene på kortet – her finner man både blonder, blomster, halvperler og osteklut. 


HALLOWEEN-ATC
Type prosjekt: Kort
Laget av: Marianne Sundby
Anledning: Halloween
Stilart: Vintage
Kommentar: Marianne har laget en hel serie med Halloween-ATCs. Her har Marianne latt de flotte motivene komme til sin rett og derfor brukt lite pynt. Men vi kan skimte både små spøkelser, edderkopper og edderkoppspinn i hjørnene. Den svarte innrammingen gjør det hele ekstra flott. 


Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe

Bildene er publisert med tillatelse

Vil du lære mer om stilartene i papirhobby? Du finner de her: Stilarter

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More