Nyheter: Månedens papirprosjekt – desember

Hver måned fremover vil vi finne fram til et papirprosjekt som vil bli kåret til “Månedens prosjekt” i TPC Magazine. Prosjektet skal være laget av en skandinavisk papirkunstner. På slutten av året vil vi ha samlet tolv månedsprosjekter hvor av en vil bli kåret, av TPCs lesere, til “Årets papirprosjekt 2021”. I dag har vi gleden av å presentere månedsprosjektet for desember.Månedens papirprosjekt – desember er en vakker juleeske laget av Elisabeth i Norge. Begrunnelsen for valget vårt er: 

“Elisabeths juleeske har et spennende design. Her blandes moderne elementer sammen med et
vintage-aktig uttrykk. Esken er full av flotte detaljer og er vakkert dekorert”.Hei, mitt navn er Elisabeth H. Bakken, og jeg begynner å bli en skikkelig veteran i denne hobbyen. Jeg har scrappet siden 2005, og finner stadig nye og spennende aspekter ved hobbyen! Jeg har mann, tre barn og holder til i Hokksund. To ganger i året arrangerer jeg treff her, og Scrappegarasjen er med på laget. Bygdescrap’en heter treffet, og det er også er navnet på Facebook-siden der du kan finne meg, treffet og utfordringer/konkurranser. På Instagram finner du meg som både @Elis2beth og @ordentlignok

Jeg liker veldig godt å lage små gavebokser, og ekstra godt liker jeg boksene som mobiltelefoner kommer i. I år hadde jeg fått tak i rett mange, og har hatt det gøy med å redesigne dem. Akkurat denne esken er inspirert av det lekre arket fra Papirdesign. Jeg liker best jula når den er litt spennende og utradisjonell, og det syns jeg dette arket gir meg. For meg heter det ikke less is more, så jeg har på ingen måte prøvd å dempe dette sprelske julearket. I fortsettelsen er det prosessen i seg sjøl som inspirerer meg. Det å se hvordan elementene etterhvert går sammen, og skaper et helhetlig prosjekt, gir meg en veldig glede.
 
Tagsettet jeg har brukt er fra Studiolight, og det har virkelig vært mye i bruk hos meg etter at det kom i hus. Gode og allsidige scrappesaker gir lyst til å være kreativ. På esken har jeg embosset, både på tags og generelt over prosjektet. Jeg har brukt vanlig stempel-embossing og frantage. Dette er en teknikk som jeg har gjenoppdaget nå i førjulstida, som jeg syns gir det lille ekstra på et prosjekt.
 
Jeg har kosa meg ordentlig i prosessen med gaveesken, og syns nesten det er vanskelig å gi den fra meg. Men, videre går den, for å gi glede til den rette mottaker!
 
Håper dere alle får en god jul!

Avstemming

Dersom du vil stemme fram Månedens papirprosjekt – desember som “Årets papirprosjekt 2021” vil du få mulighet til det fra i kveld kl. 20 og en måned fremover. Den 7. februar 2022 vil vi avsløre hvilket av de tolv papirprosjektene som fikk flest stemmer. Du vil etterhvert finne alle månedsprosjektene i 2021 her “Månedsprosjekt” og vi avslører månedsprosjektene i TPC Magazine den siste dagen i hver måned. 

Foto: Elisabeth
Publisert med tillatelse

Nøkkelord dansk: Papir projekt. 
Nøkkelord norsk: Papirprosjekt. 
Nøkkelord svensk: Pappersprojekt.


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More