Valentineshjerte i 3D

Den 14. februar er det Valentinesdag. Noen feirer og andre feirer ikke. Mange lager alikevel kort og små gaver til valentine, verden over. Her har jeg laget et lite hengende 3D hjerte som er pyntet litt med bryllupsbilde og ting funnet frem fra restelageret.

Hjertet er laget med ark fra Tim Holtz sin blokk: Idea-Ology: Paper Stash Cardstock Pad. Det er laget i 3D. Vanligvis bruker jeg mest bilder på layouter eller kort, og sjelden på 3D prosjekter som dette. Men det gjør seg jo.

Bak bildet er det brukt washi tape som er ut som en filmrull og deler av plastfilm med filmrulltrykk. Under bildet er det brukt utklipp fra gamle kolleksjoner fra Kaiercraft. Slike utklipp har jeg liggende og tar fram med jevne mellomrom. Fine og enkle til å legge under bilder på layouter eller prosjekter som dette. Den store blomsten er fra Prima, mens de små blomstene er laget med Heartfelt dies. Metallhjerter, stjerne og fugl er rett og slett fra et metallrestelager.

Baksiden er enkelt pyntet med en “Forever in my heart” tekst fra Kaisercraft.

 

Ønsker dere noen kreative dager før Valentine. Husk at Valentine er en god anledning til å sende kort og overraskelser til gode venner, det trenger ikke å sendes til kjærester.

Translate »