,

Nytt hjem, sommerkort og inspirerende Art Journal

I denne månedens “Papirrunde” kan vi by på flotte kort til noen som flytter inn i nytt hjem, et herlig sommerkort med glade bier og sist, men ikke minst en fargerik Art Journal-side full av kreativ inspirasjon. 

NYTT HJEM
Type prosjekt: Kort
Laget av: Tone K. Jensen
Anledning: Nytt hjem
Stilart: Artsy
Kommentar: Disse to kortene i “Artsy”-stil er laget av Tone. Jeg liker så godt alle detaljene og de flotte små husene som begge er ment å symbolisere nye hjem. Det er kanskje ikke så ofte man hiver seg rundt og lager kort i forbindelse med at folk flytter, men det er jo en veldig fin anledning til å sende en liten hilsen. 

SE OGSÅ: GRATULERER MED NYTT HJEM

SOMMERKORT
Type prosjekt: Kort
Laget av: Laila Toudal
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Playful
Kommentar: Et mer sommerlig kort enn det Laila har laget her skal man lete lenge etter. Her er det vakre blomster og skjønner bier i en skjønn forening. Ekstra spennende er det at dette er et “Pop-up”-kort hvor motivet spretter opp av kortet. 

ART JOURNAL
Type prosjekt: Art Journal
Laget av: Jorunn Andreassen
Anledning: Generell
Stilart: Artsy
Kommentar: Denne fargerike og spennende Art Journal-siden er laget av Jorunn. Siden er full av mange kreative detaljer og leken drodling. De små tekstene som er plassert rundt omkring er både inspirerende og motiverende lesning. 

Prosjektene som vises fram i “Papirrunden” er hentet fra TPCs offisielle Facebook-gruppe. Dersom du ønsker å melde deg inn i gruppen og dermed ha mulighet til å få ditt kort eller papirprosjekt presentert i Papirrunden kan du gjøre det her: TPCs offisielle Facebook-gruppe


Posted

Translate »