Vårkort i herlige farger

Scrappeprosjektet - mars 2022

Det begynner endelig å nærme seg vår. I dag viser vi fram et herlig vårkort laget av Gro i Norge. Kortet har to flotte tulipaner som motiv og en bakgrunn som Gro har laget ved hjelp av tørrembossing/preging. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Gro laget dette herlige kortet. 


Type prosjekt: Vår kort
Anledning: Ny årstid
Stilart: Jeg lager helt enkle kort med mye plass til å skrive. Jeg liker at motivet «taler» for seg og at bakgrunnen fremhever motivet. Jeg liker fleksible kort og bruker derfor ikke mye tekst på forsiden. Står det «gratuler», kan ikke kortet brukes som god bedring hilsen, oppmuntrings kort osv. 

Teknikker: Stempling, Aquarellmaling. Bruk av embosingfolder/pregingsfolder, infusion/fargepulver og vann.
Pynt/dekor: Jeg bruker lite pynt/dekor på kortene mine. Jeg bruker svært sjelden designpapir, men lager bakgrunnene selv… og der er det sååå mange, creative, morsomme og fine teknikker!
Hovedfarge: Jeg tenker grønn.
Medium: Memento Tuxedo Black stempelpute, aquarellfarger, infusion/fargepulver/The Sage fra PaperArtsy.
Utstyr som er brukt: Stempel/Eureka stamps, aquarellfarger, embossingfolder/pregingsfolder/Tools fra creotime.com, Sissix Big Shot stansemaskin.
Beskrivelse av prosjektet: Ønsket å lage et vår kort i januar. Tulipanstempelet er et av de første stemplene jeg kjøpte og fortsatt en favoritt. Jeg er en «selvlært» kortlager, som får masse inspirasjon gjennom Instagram. Der følger jeg kreative mennesker fra hele verden.
Hvordan er prosjektet laget? Str 148 mm x 105mm / A5 brettet… praktisk utnyttelse av A4 ark/kartong. Jeg bruker hovedsakelig hvit kartong som utgangspunkt for mine kort. Det tok cirka en time å lage kortet. 

 

Translate »