En UFO eller to…

Er du som meg at du har litt UFOer liggende etter en lang sesong? Da håper jeg  at du tar utfordringen min om å gjøre de klare før verandatiden setter inn for fullt. Tenk så deilig å starte høsten med å bare kunne sette seg ned å scrappe nye prosjekt, uten at det stikker ut et halvspist prosjekt her og der fra hyllen og skriker etter hjelp. Håper det er flere enn meg som har kjent på den følelsen.

Det er så mange grunner til at man har uferdige prosjekt liggende rundt omkring. Mine er stort sett deler som er til overs etter jeg har laget kitt til kurs. Som regel har jeg en mange ekstra deler i tilfelle jeg må vise en prosess en ekstra gang eller to under kurset. Så noen av det jeg viser her i dag vil nok noen kjenne igjen.

SE OGSÅ: UFO – HVOR MANGE HAR DU?

Dette er rester fra en tag jeg laget som kurs under digitaltreff hos Scrappehjertet. Den ble ikke helt lik den vi laget på kurset siden jeg måtte supplerer med litt andre deler en det vi hadde i kittet.

Jammen hadde jeg mange deler, så det ble et kort med resten av delen pluss litt ekstra for å tømme boksen.

Nok en boks med rester fra kurs blir til et ferdig prosjekt. Denne boksen var rester fra kurset jeg hadde på Digitaltreffet hos Scrappehjertet nå i april. I utgangspunktet var det en tag, men jeg vill vise at du godt kan bruke en tag som forside på et kort. Kanskje er du som meg glad i å lage tag og har mange ferdig på lager. Da kan det være kjekt å bare montere en ferdig fra hylla på et kort når kunden vil ha kort. Tag er for mange veldig ukjent.

Bilde inni med pengelomme

En liten ferdig konvolutt er blitt til en pengelomme. Disse pengelomme pleier jeg ofte å lage selv, men nå hadde jeg en ferdig liggende. Det fins så mange fine dies du kan bruke for å lage de selv. Det er sikker flere produsenter som har, men akkurat nå kommer jeg bare på Studiolight.

Da håper jeg at mange finner fram sine UFOer. Del gjerne bilde med oss så vi får se: TPCs offisielle Facebook-gruppe, det er alltid så spennende å få lov å titte på alt som blir laget?

Translate »