Æske med noget sødt til ganen

I den kommende weekend skal jeg til min venindes bryllup. Jeg har kendt hende siden vi stod i lære sammen det er nu 30 år dette år. Desværre har coronaen udsat deres bryllup så på billederne er datoerne lavet til dengang det skulle ha været afholdt. Men alt dette er nu rettet og sat til den 21 maj 2022.

  • Type prosjekt: Æsker
  • Anledning: Bryllup
  • Teknikker brukt: Folding
  • Pynt/dekor: Papir roser, bånd.
  • Hovedfarge: Rosa

Jeg fik en bestilling fra min veninde for 2 år siden, om jeg kunne lave noget smukt der skulle stå på værelserne på slottet når man ankom. Det er nemlig som et prinsesse bryllup, sådan har hun altid ønsket det skulle være.

SE OGSÅ: EKSPLOSJONSKORT TIL BRYLLUP

Så på de følgende billeder kan du se hvordan den er lavet. Inden i midten ønskede hun et lille hul/rum hvor hun ville ligge noget sødt til ganen, æsken skulle stå på værelset når vi ankommer.

Så jeg gik igang , ville lave noget personligt og derfor kom de til at se sådan her ud. Mål på æsken er lavet i 27×27 cm med false linier på 9x9x9. Låget er 14.5 x14,5 cm med false linie på 2,5 hele vejen rundt, det giver et lille over lap på et par mm tll æskens låg kan sættes ned oven over. Håber det giver mening.

Her er boksen som den ser ud når den er udfoldet. På de følgende billeder kan du se hvordan den er opbygget.

Jeg prøvede at lave ringe selv i quilling papir så man kan se det er til et bryllup.


Posted

Translate »