,

Lykkelig gift – Bryllupskort

Denne sommeren har vært tiden for brylluper for min del, og da har det blitt noen bryllupskort. Bryllup er en av de anledningene hvor jeg synes det er litt stas med med et godt pyntet kort. Her har jeg laget et kort i lag på lag med ark fra Prima, stempeltrykk med stempler fra Huldra Design og et hav av ulike dies fra forskjellige leverandører. Her får du også tips til hvordan du enkelt kan pynte et kort innvendig. 

  • Type prosjekt: Kort
  • Anledning: Bryllup
  • Stilart: Lag på lag
  • Pynt/dekor: Dies og stempler
  • Hovedfarge: Hvit og rosa
  • Utstyr som er brukt: Big Shot og Silhouette

SE OGSÅ: BRYLLUPSINSPIRASJON – INVITASJONER, BORDKORT, BRYLLUPSKORT OG GAVER

Primaarket er fra en litt eldre kolleksjon fra Prima, men i god og søt Primastil med blomster og effekter i metall. Når det gjelder dies, har jeg egentlig ikke så mye dies (alt er relativt), men de diesene jeg har kjøpt, kan anvendes til mye forsjellig. Bakgrunnsdiesen er fra Kaisercrat. Gratulererteksten, er stanset ut i kobberpapir, med en dies fra Papirdesign. Glassene er dies som kom med et engelsk scrappeblad og tag og blader er dieset ut med dies fra LDRS. Blomstene er fra Wild Orchid.

Stempelet med “Du vet du er lykkelig gift, når du tror du får vilja di, men du innså nettop at du hadde gjort det kona villa ” er fra Mathia design. Jeg er utrolig glad i disse tekstene, som er norske og rampete.

Dersom kortene ikke er helt enkle, liker jeg også å pynte innsiden av kortene. Her er det helt enkelt pyntet, med paneler i mønsteraarket og skrivefelt. Skrivefeltet og tagene i toppen, er en dies fra LDRS, Fancy Rectangles and Layers die set.

Baksiden av kortet er også pyntet, med panel, små tags, blomster, svirl (gammel dies fra Marianne design) og et “Laget av” stempel fra Mathia design.


Posted

Translate »