“Lykke til” – et høstkort

En god kollega har sluttet og i den anledning laget jeg et høstkort til henne. Jeg valgte farger i høstlige og varme toner. Jeg liker godt kombinasjonen av rødt, oransje og gult, men sjeldent jeg lager det. Jeg får minne meg selv på det slik at det kan bli flere kort i denne fargekombinasjonen.

  • Type projekt: Kort
  • Anledning: Høst
  • Stilart: Vintage
  • Teknikker brukt: Stempling
  • Pynt/dekor: Dots, blonder, blomster, twine, hyssing, charms
  • Hovedfarger: Oransje, rødt og gult

Her har jeg brukt designerark i høstlige toner sammen med kartong i to farger. Papirservietten som ligger under blomstene festet jeg til arket og brettet bak før jeg festet arket til kartongen. Jeg har brukt 3D puter mellom kartongen og kortbasen. Blonden er festet før blomstene. Hadde noen store flotte blomster som jeg klynget sammen. Sløyfa består av bånd i ulike farger og teksturer.  Festet en nål med charms til knuta i sløyfa.

SE OGSÅ: FRODIG HØSTTAG

Jeg har brukt både stickers og stempel til tekst her. De blanke bladene er noe veldig gammelt som jeg fant frem.

Jeg hadde ingen typiske kollega eller takk for samarbeidet stempler. Så da valgte jeg en annen tekst som jeg følte passet litt til henne.

For å bryte litt og hente igjen litt fra forsiden valgte jeg å brette papirserviett i toppen på sidene her. Jeg brettet de rundt arket før jeg festet det til kartongen. Pyntet med enamels og stjerner i akryl.

Litt lag på lag for å få litt dybde i kortet. Blomstene er store, så de gjør seg som hovedpynt sammen med de blanke bladene.

SE OGSÅ: KORTLAGING MED HØSTENS AKVARELLFARGER

Høsten gir ofte rom for med innetid, kveldene blir mørkere og det blir kjøligere. Lista over hva jeg skal lage er lang, så får jeg se hvor langt jeg kommer. Men,…ambisjonene og intensjonene er gode. Lager du deg liste? Eller lager du alt på impuls?

Translate »