TIPS OG TRIKS

Jeg har samlet litt ulike triks og enkle ting som jeg sikkert ikke er alenen om, men kanskje er noen nye for deg og kommer til nytte. Etter mange år med kurs så er det noen spørsmål om hvordan som dukker opp oftere en andre. Så da tenkte jeg at det kunne være perfekt for en artikkel.

 

Jeg er sikkert ikke den eneste som etter å ha jobbet seg gjennom et kort, har snudd det frem og tilbake en hel masse ganger og ender opp med at siste siden blir opp ned i forhold til resten. Det løser jeg nå enkelt ved å sette en liten klype på den siden som er opp. Da gjelder det å bare huske å sette på klypen, ja det har jeg faktisk også glemt:)

Det er alltid mye pynt som havner på kortene mine. Særlig lag på lag kortene. For å gjennomfør de i samme stil så må det jo også en del til inni selve kortet. For at dette skal bli pent så lager jeg dobbelt rygg akkurat som på en bok. Si jeg skal lage et kort som er 15×15 ferdig brettet. Da skjærer jeg basearket på 15 i høyde og beholder hele bredden på 30,5.  Jeg preger på 15 fra begge sider så blir det ekstra igjen til rygg. Det er lurt å prege fra begge sider, fordi arket noen ganger er 30,5 ekstra andre ganger 30,4 eller mindre.

Prima blomster har alltid vært en stor favoritt hos meg. Har du en blomster dies og litt rester av Prima ark så lager du de enkelt selv. Til og med de høye fine perlestavene til midten av blomstene lager du enkelt selv. Ta en liten klatt ….. hel noen små perler på en tallerken, rull den rundt i perlene, klyp små biter og form de, la de ligge å tørke en dag eller to så er de klare for å limes på plass.

 

Her kommer litt tips til hva jeg gjør med rester av ensfargede ark. Veldig kjekt å ha liggende ferdig klare til bruk.
Blomster miks ensfargede
Stemplede tekster
Snøkrystaller
Skrivefelt

Det finnes mye fin oppbevaring. Min måte å ta vare på diecut og tekster som er klare til bruk, er en ringperm med fotolommer, kjekt og enkelt.

 

For å få litt sirkulasjon i blomstene mine har jeg en boks med litt av alle blomstene jeg har. Tar man av stilkene så får man tre ganger så mye i boksen. Dette er en kjekk plassbesparende pakke måte når man skal på treff.

 

 

 

Håper dette kunne være til nytte:)
Klem Betina

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.