8. DESEMBER: JAKTEN PÅ KORTMAKERNE

0 1,097

header

Hver tredje dag fram til julaften vil vi finne fram til en ny kortmaker i juleserien “Jakten på de åtte kortmakerne”. Alle kortmakerne har tidligere vært presentert for The Paper Craftings lesere. Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nederst på denne siden eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig første dag vi legger ut hint om hvem kortmakeren er får du tre lapper i nisselua – gjetter du riktig andre dag vi legger ut hint får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 9. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til i jakten!

For en søt liten hund som møter meg når jeg kommer inn porten til kortmakerens hus i Nässjø. Jeg krysser fingrene for at den ikke avslører meg da jeg kikker inn vinduet. Inne på kjøkkenbordet ligger det flere stemplede motiv – det er litt vanskelig å se gjennom det nedisete vinduet, men jeg tror de er fra Magnolia. Kanskje ikke så rart – Magnolias hovedsete Borås ligger ikke så veldig langt unna.

Jeg ser også et kakefat, men ikke en eneste kake. Derimot er det bånd, glitter og Distress Ink på fatet. Ved siden av fatet ser jeg en nydelig juleeske!

8-desember-gave

Jeg ser også kort, tags, esker, notatblokker og dørhengere og midt oppe i alt ser jeg noe jeg først tror er tre små søte mus, men det viser seg å være to marsvin og en dverghamster. Også her er det full fokus på julekortproduksjon nå om dagen – noen av kortene skal gis bort til slekt og venner, andre skal selges på julemarked. 

For å gjøre det litt enklere ber jeg også denne kortmakeren gi dere en utfordring: 

«En utmaning, det finns så mycket fina askar nu i affärerna, servettaskar, chokladaskar, ost askar så min utmaning är att man ska altra en valfri ask, väldigt fina att ge bort med saker i.»

8-desember-utfordring

Hvem tror du den tredje kortmakeren vår kan være? Dersom du klarer å gjette riktig kortmaker, enten ved å sende inn skjemaet nedenfor eller legge igjen kommentar på Facebook, vil du bli med i trekningen som en flott pakke fra The Paper Crafting. Dersom du gjetter riktig i dag får du en lapp i nisselua. Hvem kortmakeren er i dag avsløres 9. desember kl. 18. Vi trekker en heldig vinner i romjula. Lykke til!


close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More