,

98% PAPIR

I dag tenkte jeg at jeg skulle utfordre meg selv med et prosjekt som på en måte er typisk meg, men ikke allikevel. Tag og måten jeg skal bygge på er det, men jeg tenkte å bruke minimum 98% papir. Det vil si at det ikke blir noe Prima blomster på dagens prosjekt. Koselig om du blir med og ser hvordan prosjektet ender.

  • Type prosjekt: Tag
  • Teknikker bruk: Lag på lag
  • Pynt/dekor: Perler, pensler, tom tube, blonde
  • Hovedfarge: Beige/brun
  • Utstyr som er brukt: Heartfelt blomster former, skjærebrett og diesmaskin

SE OGSÅ: 5 KORTDESIGN FRA ET KIT

Jeg starter med å kutte en egen tag. Den lager jeg i papp fra en eske denne gangen. Noen ganger bruker jeg ferdige store tag. Det er fint å ha en tykk base mellom dekorarkene for å få litt stabilitet i arbeidet når det skal lag på lag med papir og mye pynt som gir tyngde. Målet på tagen denne gangen er 9,5x21cm.

Som vanlig starter jeg med mange deler små papir med gode høyder med papp imellom. Resultatet blir et luftig prosjekt hvor jeg kan plassere mye spennende pynt. Arkene denne gangen kommer fra Reprint. Jeg har mikset ark fra flere ulike serier og det er som dere ser ikke noe problem, da produsenten har en undertone i fargene sine som gjør at de lett kan kryss matches.

Siden utfordringen til meg selv var å prøve meg på et nesten rent papirprosjekt så har jeg laget både blomster og annet pynt ut av papir. Virkelig utfordrende, men jeg syns det gikk ganske greit, så dette blir det nok mye mer av for min del.


Posted

Translate »