Du er spesiell

Ett kort har jeg laget i sommer, dette! Jeg har flyttet hobbyrommet mitt, og det tar tid å komme på plass. Men innimellom stabler og rydding har jeg laget dette kortet. Jeg valgte å bruke av utstyret som lå lettest tilgjengelig, da ble det slik.

Kortet er laget med det jeg fant av ark og utstyr/pynt i umiddelbar nærhet. Det er utrolig hva man finner når man holder på å sortere og rydde. Rester av blonder, utstansede blader, charms og chipboards. Motivet er funnet på Pinterest.

Motivet er svertet med hvit gesso før jeg hadde på embossing. Kantene på designerarkene er rullet og krøllet før jeg svertet de med hvit gesso. Blomster og blader har også fått et lett børst med hvitt. Lag på lag med blader som er stanset ut i glitter kartong og vanlig kartong. I tillegg har jeg brukt kobberglitter noen steder rundt kantene.

Før jeg flyttet hobbyrommet laget jeg opp noen pins. Jeg har brukt den ene her, laget med englevinge charms, rosa perle og blanke perler. En fin måte å bruke opp noen perler og charms på samtidig som det gir en fin pynt til kortet eller prosjektet.

Sammen med blondene har jeg brukt chipboard i overkant. Tekst stickers, enamels og en engel laget i hvit papirleire.

På innsiden av kortet har jeg brukt samme oppsett og farger. Jeg har ikke krøllet designerarkene her da det hadde blitt for klumpete. I stedet for blonde har jeg brukt dekorstripe. Kantene er svertet med hvit gesso.

Jeg har brukt litt kobberglitter på innsiden også. Kanten på teksten er svertet med hvit gesso og jeg har brukt litt embossing der og. Dekorstripe, tekst stickers, enamels og blomster.

Fuglen er fra en reklameside som jeg klippet ut fra et ukeblad for mange år siden. Den har jeg limt på hvit kartong for å gjøre den litt stivere.

Dekorstripe sammen med blomster, enamels og skrivefelt. Litt kobberglitter på kanten samt en liten tekst.

Lag på lag kort. Sommerfuglen er laget i hvit papirleire, dekorert med en grønn rose.

Utrolig hva man kan trylle frem med det som finnes i umiddelbar nærhet. Jeg var kanskje heldig med det jeg hadde rundt meg, men jeg ble fornøyd med resultatet. Det ble en fin varme og harmoni i kortet.

God helg.

Translate »