AFTER EIGHT

0 1,925

Vi skriver mai mnd., og da var det fint å lage en After eight eske i flotte mai farger. After Eight passer til alle anledninger, festdager i mai og til hverdagen sammen med en god kopp kaffe. Vanligvis pleier jeg å bruke original After eight eske som mal, men denne gangen har jeg laget en annen vri på esken. Fint å gjøre noen endringer og nye varianter på noe man har laget mange av. 

Type prosjekt: Eske
Anledning: Mai/Fest
Stilart: Romantisk
Teknikker brukt: Bretting
Pynt/dekor: Blomster, perler, perlebånd, metallpynt og paljetter
Hovedfarge: Rødt-hvitt-blått
Utstyr som er brukt: Punch, dies og stempel
 
Etter et lite dypdykk i papirhaugen min fant jeg dette arket fra Melissa Frances, det er gammelt. 2007 stod det på stripen nederst. Kan huske at dette var et ark jeg har brukt mye av i sin tid.  Arket passet perfekt til min eske, hadde fargene jeg var ute etter.  Esken har jeg brettet i blå bazzill. Esken og lokket er brettet hver for seg. Jeg laget en limkant på lokket som jeg festet til innsiden av esken. Dette gjorde jeg før mønsterark ble festet. Lokket vippes da over esken og faller pent på utsiden. Laget en blondekant med punchen på alle arkene.
 

 

Toppen er pyntet med blomster i mai farger. Jeg har delt en metallpynt i to som de røde og blå rosene er festet på. Jeg har pyntet med perlesnor , sommerfugler og paljetter. En sølv metall “swirl” foran på lokket med en enkel hvit rose. To blå perler for å bryte litt samt en liten rød perle på sommerfuglen.

 

 

På innsiden i lokket har jeg brukt samme mønsterark. Jeg har ikke brukt hvit kartong på veggene, da hadde det blitt for trangt. Hadde ingen typisk mai tekst, derfor valgte jeg denne. Den passer alltid og for alle. Pyntet med paljetter i rødt-hvitt-blått.

Esken er laget slik at det er plass for hele After eight boksen i. Ikke lett å se, men esken er selvfølgelig dekorert innvendig med mønsterark. Da blir det en helhet i hele esken.

 

 

Lokket “står” stødig og fint når esken åpnes.

 

 

Lokket dekker over på kortsidene, der pyntet jeg enkelt med små metallhjørner i sølv.

 

 

Håper du ble inspirert til å lage noe til ditt festbord i mai, enten After eight eller noe annet du har lyst på. Det kan gjøres enkelt, men flott.

 

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »