NORDSTJERNEN: AGNETA FRA SVERIGE

0 729

IMG_7724

Agneta fra Sverige startet med å lage kort til barnebursdager i omgangskretsen i 2009 og hun ble glad over å se at de (spesielt foreldrene) satte så stor pris på kortene hun laget. Nå for tiden lager Agneta kort som en liten oppmerksomhet eller gave og synes det er hyggelig når folk spør om hun vil lage kort for dem. Agnetas kort er detaljrike og flotte, og de blir til på et hobbyrom i herlig vintage-stil.

DSCN0153 (2)Hva er ditt navn?
Mitt namn är Agneta Nawalaniec och är 42 år!

Hvor bor du?
Jag bor i södra Sverige i ett samhälle som heter Ekenässjön. Det ligger ca 1 mil norr om Vetlanda. Där bor jag med min sambo och två killar på 5,5 år och 7 år.

Har du blogg/webside, og hva er adressen til den?
Jag har ingen blogg eftersom jag aldrig skulle hinna uppdatera den. Men jag har en Facebooksida som heter: facebook.com/AgnetaSkapar
Där lägger jag in lite efterhand som jag har hunnit med att skapa. En blygsam liten sida!  

Hva slags papirhobby holder du på med?
Jag älskar att hålla på med lite allt möjligt i pysselväg, såsom inredning, decoupage , mm. Fast framför allt håller jag på med att skapa kort och altra askar. Tycker det är roligt att testa lite nytt emellanåt.

Når begynte du med papirhobby?
2009 började jag med scrapbooking.

Hvorfor begynte du med papirhobby?
Det började med att jag ville göra personliga födelsedagskort till barn i vårt umgänge, och tycker det var så kul när det blev så uppskattade (främst av föräldrarna då) och numera tycker jag att det är en perfekt present att ge bort eller bara visa min uppskattning till någon, när det är något man själv skapat och lagt ner tid, energi och kärlek i. Så blir jag glad när folk frågar om jag vill göra ett kort till dem!

Kan du fortelle litt om prosjektene du har valgt å presentere i The Paper Crafting?
Det första jag valt att visa är mitt senaste Chokladkort som jag gjorde till min mamma på Mors Dag. Här har jag valt Maja Designs papper som jag är helt förälskad i! Hennes kollektioner är helt underbara, och väldigt lätta att jobba med. Egentligen kan man säga att jag har två stilar när jag skapar, en som jag använder Majas papper med och en vit, stilren med en eller två andra färger till. Till detta kort var min tanke att testa på lager på lager, men det är svårt att veta när det räcker. Jag för min del är nog lite rädd för att det ska bli för mycket, så detta blev nog lite mitt i mellan kanske.

IMG_8061

Artikkelen fortsetter på neste side.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA