AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 15

0 1,374

Kanskje 2017 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:
ScraPerfect søker etter medlemmer til designteamet. Designerne må kunne lage tre prosjekter i måneden hvor av ett skal være en steg-for-steg beskrivelse av hvordan prosjektet er laget. Det forventes at designerne har egen blogg og at de bidrar med å promotere ScraPerfect på sosiale media.
Søknadsfrist: 15. april 2017

Butterfly Reflections Ink søker etter nye designere. Designerne må kunne lage fire prosjekter og et blogginnlegg hver måned. I tillegg kan du bli bedt om å bidra med et ekstra prosjekt inni mellom. Det forventes at designerne bidrar med å promotere Butterfly Reflections Ink på sosiale media.
Søknadsfrist: 16. april 2017

Sunsational Stamps søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage et prosjekt annenhver uke samt et ekstra prosjekt i måneden for å promotere Blog Hops i forbindelse med nylanseringer. Det er også ønskelig at designerne bidrar med promotering av Sunsational Stamps. 
Søknadsfrist: 18. april 2017

Rinea søker etter nye designere. Designerne må kunne lage to blogginnlegg hver måned hvor av en skal være en tutorial (video eller steg-for-steg). Designerne må bidra med å dele blogginnlegg fra Rinea på sosiale media samt følge Rinea på de sosiale mediene bedriften bruker. 
Søknadsfrist: 24. april 2017

7 Dots Studio søker etter nye medlemmer til sitt design team. Designerne må kunne oppptre profesjonelt og være stilsikre. De må også ha en aktiv blogg og være i stand til å ta gode bilder. I tillegg forventes det at designerne er aktive på sosiale media og at de kan lage tutorials (video eller steg-for-steg). 
Søknadsfrist: 30. april 2017

Creative Fingers Challenge er en engelskspråklig utfordringsblogg som har “Anything goes”-utfordringer annenhver fredag. Det søkes etter flere nye designere! De må kunne levere et prosjekt 2 ganger i måneden med digitalt stempel fra sponsorene. Prosjektene leveres i Creative Fingers egen Design Team gruppe på Facebook. Man må ha egen blogg, like å arbeide med digitale stempler og kunne ta gode bilder av sine prosjekter. Det er en fordel å kunne engelsk godt nok til å både samtale med teamet og legge igjen kommentarer i forbindelse med utfordringer. For spørsmål angående Designteamet eller søknad til Creative Fingers team kan man ta kontakt med Angelique via Facebook. Man kan også søke ved å delta i utfordringen til Creative Fingers og føye til “DT” bak navnet ditt. Du vil da bli kontaktet.
Søknadsfrist: Åpen

Mix It Up søker etter designere. Det forventes at designerne kan lage et prosjekt hver måned, ta gode bilder av dette og laste det opp til Mix It Up minst to dager før publisering. Designerne må ha egen blogg og være aktive på sosiale media.
Søknadsfrist: Åpen

Magnolia Ink Magazine søker etter nye medlemmer til Designteamet. Designerne må kunne skrive godt, holde seg oppdaterte på det som skjer i scrappemiljøet og holde deadlines. I tillegg er det en fordel om designerne kan oversette fra engelsk til italiensk, fransk eller japansk. 
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Simple Stories søker etter designere. Designerne må kunne skrive 1-2 blogginnlegg i måneden og ta gode bilder av sine prosjekter. Prosjektene kan være layouts, altered/home deco, Snap!-binders og/eller Carpe Diem-planner. I tillegg til å publisere prosjektene på Simple Stories blogg må designerne også være villige til å promotere prosjektene på egne kontoer på sosiale media. 
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

Mixed Up Magazine søker etter et “Blogger Team”. Medlemmene i teamet må kunne lage to innlegg i måneden – et Mixed Media-prosjekt og et nyhets-/diskusjonsinnlegg. Søkerne må ha gode engelskkunnskaper. Email: katy@mixedupmag.com
Søknadsfrist: Ikke oppgitt

 

 

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More