AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 15

0 782

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Craftitude Challenges søker Design Team-medlemmer som kan bidra i forbindelse med utfordringer annenhver uke og lage prosjekter ved bruk av digitale stempler. Du kan velge å søke på Design Team for ATC eller kort og oppdraget varer i seks måneder med mulighet for forlengelse.
Søknadsfrist: 9. april 2014

Sketchabilities søker fire nye Design Team-medlemmer som kan være med i teamet fra 15. mai til 30. juli. DT-medlemmene forventes å lage to layouts per måned ut fra skissene til Sketchabilies, og medlemmene må være registrert på Facebook.
Søknadsfrist: 10. april 2014

Cardabilities søker nye Design Team-medlemmer som kan være med i teamet fra 15. mai til 30. juli. DT-medlemmene forventes å lage to kort per måned ut fra skissene til Cardabilites. DT-medlemmene må være registrert på Facebook.
Søknadfrist: 10. april 2014.

Crafty Hands søker 1-2 nye Design Team-medlemmer for tre måneder, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre måneder. Du må ha egen blogg og være registrert på Facebook for å søke.
Søknadsfrist: 11. april 2014.

Dies R Us søker Design Team-medlemmer til en ny utfordringsblogg. For å søke om plass i Design Teamet må du sende inn bilder av tre prosjekter der du har brukt dies til Dies R Us. DT-medlemmene forventes å bidra med et prosjekt per måned, og man må ha med diecuts på prosjektene. Før du søker på DT-oppdrag hos Dies R Us anbefaler vi at du tar kontakt og spør om denne utlysningen også er åpen for internasjonale søkere.
Søknadsfrist: 14. april 2014.

Creative Studios søker et nytt Design Team-medlem som er opptatt av stempling. DT-medlemmet forventes å lage et prosjekt hver uke med stempler fra Creative Studios. DT-medlemmet må også være villig til å sende inn prosjekter som kan vises på Creative Studios TV-show.
Søknadsfrist: 14. april 2014.

The Crafter’s Workshop skal sette sammen sitt aller første Design Team. Design Team-medlemmene blir med i teamet fra 5. mai og i seks måneder fremover. Design Team-medlemmene forventes å lage 2-3 prosjekter hver måned, ha egen blogg og delta aktivt på sosiale media. The Crafter’s Workshop verdsetter også om du forsøker å få dine prosjekter publisert.
Søknadsfrist: 15. april 2014.

Inkspirational Challenges søker Design Team-medlemmer. Design Team-medlemmene forventes å lage et prosjekt hver fjortende dag, kommentere på prosjekter som deltar i utfordringene og være med på å stemme fram de beste prosjektene fra hver utfordring.
Søknadsfrist: 18. april 2014.

Scrap Lifting søker Design Team-medlemmer, for å søke må du lifte enten kortet eller layouten som er lagt ut på Scrap Liftings blogg. Prosjektet skal du poste i et eget innlegg på sin blogg og linke til Inlinkz på Scrap Lifting. Du bes også om å legge inn et banner på innlegget.
Søknadsfrist: 20. april 2014.

Scrapbook Engros søker produkt-testere. Produkt-testerne skal være erfarne innenfor papirhobby, beherske norsk skriftlig og ta gode bilder. En produkt-tester skal prøve ut produkter, skrive en artikkel om hvordan produktene er og hvordan de kan brukes samt bruke produktene på minst to prosjekter.
Søknadsfrist: 22. april 2014.

Let’s Scrap søker Design Team-medlemmer fra 1. mai til 30. september. For å søke må du sende inn din tolkning av skissen som er postet på Let’s Scraps blogg. Som DT-medlem forventes det at du bidrar med to prosjekter i måneden med utgangspunkt i skisser, og at du ordner en utfordring eller tutorial i løpet av perioden du er med i DT.
Søknadsfrist: 25. april 2014.

Buttons for Brains søker kortdesigner som kan lage fire kort eller prosjekter per måned. Send gjerne en e-post og spør om denne utlysningen også er åpen for internasjonale søkere før du sender din søknad.
Søknadsfrist: 30. april 2014.

Scrappiness søker nye Design Team-medlemmer.Du søker ved å sende inn link til eller bilder av fire av dine prosjekter samt fortelle litt om deg selv og hvorfor du ønsker å bli med i Design Teamet. Design Teamet vil starte opp 1. september.
Søknadsfrist: 1. mai 2014.

Andre utlysninger:

Scrap of your life søker bidrag til et nytt mini scrapbooking-magasin som skal lanseres 1. mai. Bidragene må ikke ha vært publisert i magasin eller nyhetsbrev tidligere. Scrap of your life ønsker bidrag laget med stempling, chipboards, lomme-scrapping eller generell scrapping. Du kan også lage bidrag med utgangspunkt i et “mood-board” og en skisse.
Søknadsfrist: 13. april 2014.

Try it on Tuesday søker Design Team-medlemmer. Du søker ved å delta i deres nyeste utfordring og skrive DT bak tittelen på prosjektet ditt eller legge igjen en kommentar på Try it on Tuesdays blogg.
Søknadsfrist: 20.april 2014.

Let’s Scrap søker Design Team-medlemmer som kan være med i teamet fra 1. mai til 30. september. DT-medlemmene forventes å lage to layouts/kort per måned og arrangere minst en utfordring eller lage en tutorial i perioden man er medlem.
Søknadsfrist: 25. april 2014.

Scrap n’ Art ønsker bidrag til sin mai-utgave. Temaet for papirkreasjonene som sendes inn skal være “farger”. Du kan sende inn så mange bidrag som du ønsker.
Frist for innsendelse: 1. mai 2014.

Life.Paper.Scrapbook søker bidrag til sin juni-utgave. De ønsker å få tilsendt bilder av minialbum, layouts, Project Life-sider og kort.
Frist for innsendelse: 10. mai 2014.

The Paper Crafting, Scandinavian Edition, vil gjerne ha kontakt med bidragsytere til vårt magasin. Du kan lese mer her, og ta kontakt med oss på følgende e-postadresse: editor@thepapercafting.com

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
Lisence CC BY 2.0

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA