AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 33

0 658

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

Aktuelle Design Team-utlysninger:

Your Own Scrap søker skandinaviske designere. Designerne bør like å arbeide med stempler og gjerne også med andre materialer utenom papir, slik som stoff, lerreter, glass og annet. Your Own Scrap ønsker videre å knytte til seg designere som jobber innenfor litt forskjellige stilarter, slik som for eksempel Vintage, CAS, Mixed Media, Journaling og Steam Punk. Dersom du kan være interessert i å designe for Your Own Scrap kan du ta kontakt på e-post: info@yourownscrap.dk

Let’s Scrap søker etter nye designere. For å søke må man bruke skissen på Let’s Scraps webside for å enten lage en to-siders layout eller velge å scrappe en av sidene på skissen. Designerne forventes å kunne lage to kort eller layouts per måned med utgangspunkt i skisser fra Let’s Scrap. Designere må også kunne holde en utfordring eller lage en tutorial i perioden man er med i teamet.
Søknadsfrist: 15. august 2014.

Cute as a Button søker nye designere til sitt team. Designerne bør kunne bruke digitale stempler, ha en aktiv blogg og være aktive på Facebook. De bør også kunne bidra med to prosjekter hver måned de er med i Design Teamet. Designerne vil motta digitale stempler fra Cute as a Button.
Søknadsfrist: 15. august 2014.

Nuts about Sketches søker nye designere til sitt Design Team. Designerne må kunne lage to layouts med utgangspunkt i skisser hver måned, og være med i teamet fra september til februar 2015.
Søknadsfrist: 15. august 2014.

Limor Webber Designs søker designere til sitt nye Design Team. Designerne må kunne lage 2-3 prosjekter med tutorials hver måned i perioden de er med i teamet. Designerne må også ha en aktiv blogg, You Tube-kanal og være aktive på sosiale media. Som designer vil man motta månedlige produktpakker fra Limor Webber Designs.
Søknadsfrist: 15. august 2014.

Scrapy Land søker etter Team-leder og nye designere til sitt Design Team. Team-lederen bør ha erfaring med å lede en utfordringsblogg, blant annet i forhold til å lede og organisere teamet og finne fram til tema for utfordringer. Designerne forventes å kunne bidra med to prosjekter hver måned. Prosjektene må inneholde die cuts fra Scrapy Lands sortiment. Designerne må ha egen blogg og være aktive på Facebook.
Søknadsfrist: 9. august (Team-leder) og 16. august (designer).

Chickaniddy Crafts søker etter nye designere som har egen blogg og Facebook-konto og som gjerne også er med på andre sosiale nettverk. Designerne må kunne lage to prosjekter i måneden, og dersom nødvendig også kunne bidra med prosjekter i forbindelse med CHA. Det er også ønskelig at designerne bestreber seg på å få sine prosjekter publisert.
Søknadsfrist: 17. august 2014.

Clique Kits søker etter nye designere til sitt team. For å søke må du blant annet sende inn bilder av tre prosjekter som viser frem din stil innenfor papirhobby og skrive en beskrivelse av disse. Designerne må kunne bruke digitale filer, ta gode bilder og være synlige på sosiale media.
Søknadsfrist: 24. august 2014.

Always Anything Goes with a Twist søker etter Design Team-leder og nye designere. Team-lederne bør ha erfaring fra arbeid i Design Teams og ha kjennskap til hvordan man driver en utfordringsblogg. Designerne forventes å kunne lage to prosjekter hver måned og ha grunnleggende kjennskap til blogging og Facebook.
Søknadsfrist: 24. august (Team-leder) og 31. august (designer).

Nordsalten Hobbyklubb søker etter nye designere. Designere bør kunne lage et prosjekt hver måned og kommentere på innsendte bidrag til utfordringer. Designerne bør også kunne være aktive på Design Teamets gruppe på Facebook. For å søke sender du en mail hvor du forteller litt om deg selv og legger ved bilder av tre prosjekter du har laget.
Søknadsfrist: 15. september 2014.

 

 

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
License CC BY 2.0

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA