AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 40

0 908

Kanskje 2014 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:
Your Own Scrap
 søker skandinaviske designere. Designerne bør like å arbeide med stempler og gjerne også med andre materialer utenom papir, slik som stoff, lerreter, glass og annet. Your Own Scrap ønsker videre å knytte til seg designere som jobber innenfor litt forskjellige stilarter, slik som for eksempel Vintage, CAS, Mixed Media, Journaling og Steam Punk. Dersom du kan være interessert i å designe for Your Own Scrap kan du ta kontakt på e-post: info@yourownscrap.dk

Craft Your Passion søker etter nye designere. Designerne bør ha en aktiv blogg og kunne oppdatere denne med nye prosjekter en gang hver uke. Designerne må også kunne kommentere på innsendte bidrag i forbindelse med utfordringer.
Søknadsfrist: 30. september 2014.

Dusty Attic søker etter nye designere til sitt Design Team. Designerne må kunne være med i teamet i ett år fra januar 2015 og vil i løpet av året motta de nyeste produktene som lanseres fra Dusty Attic. Designerne må ha egen blogg, være registrerte på Facebook og de må kunne lage to prosjekter hver måned.
Søknadsfrist: 30. september 2014.

The Sailing Pineapple søker etter nye designere. Designerne må ha egen blogg og de må kunne arbeide med digitale stempler. Det forventes at designerne tar gode fotografier og at de kan bidra med 5-6 prosjekter i måneden.
Søknadsfrist: 30. september 2014.

Berry71bleu søker etter nye designere og DT-koordinator til sitt team. Som designer for Berry71bleu forventes det at du kan lage et prosjekt hver måned og at du har egen blogg. Du bør også være registrert på Facebook. Som DT-koordinator forventes det at du har god kjennskap til “Blogger” og til sosiale media.
Søknadsfrist: 30. september 2014.

Really Reasonable Ribbon søker etter 3-4 nye designere. Designerne må ha egen blogg, ta gode fotografier og like å arbeide med bånd. Det forventes at designerne kan lage 5-6 prosjekter hver måned hvorav tre er prosjekter og 1-2 er deltakelse i blog hops og lignende. Designerne vil motta produkter og få rabatter fra Really Reasonable Ribbon i perioden de er med i teamet.
Søknadsfrist: 30. september 2014.

Riddersholm Design søker etter nye medlemmer til Design Teamet. Dersom du er interessert i å bli med kan du sende en e-post med link til noen av dine papirprosjekter og skrive litt om hvorfor du vil bli med i teamet. E-posten sendes til: connie@riddersholmdesign.dk
Søknadsfrist: 1. oktober 2014.

CREATE Magazine søker etter nye designere som kan lage to layouts hver måned. Layoutene vil være i disse fire kategoriene: Skisse, fargeutfordring, temautfordring og utfordringer fra forhandlere. Designerne må kunne ta gode bilder av sine prosjekter og legge disse ut på sosiale media. Det er også ønskelig at designerne bidrar med å gjøre CREATE Magazine kjent via sosiale media.
Søknadsfrist: 1. oktober 2014.

Scrap FX søker etter designere som liker å arbeide med chipboards, stempler og stensiler. Designerne må ha egen blogg og være registrerte på Facebook. Det forventes at designerne kan bidra med tre prosjekter hver måned.
Søknadsfrist: 1. oktober 2014.

Sunflowerfield søker etter nye designere som har lyst å arbeide med digitale motiv. Designerne bør også være villige til å promotere digitale stempler fra Sunflowerfield. Designerne vil i perioden de er med i teamet motta digitale stempler gratis fra Sunflowerfield.
Søknadsfrist: 1. oktober 2014.

Let’s Capture Our Memories søker etter nye designere til sitt Team. Designerne bør kunne lage layouts og kort etter skisser. Designerne bør også ha aktive blogger, ta gode bilder og være villige til å promotere Let’s Capture Our Memories på online-galleri, forum og sosiale media.
Søknadsfrist: 4. oktober 2014.

Jiggery Makery søker etter designere som ønsker å arbeide med digitale motiv og som kan bidra på ukentlig basis. Designerne må være aktive på sosiale media, og spesielt på Facebook, og ha gode ferdigheter innen fargelegging. De bør også kunne ta gode fotografier.
Søknadsfrist: 6. oktober 2014.

Imagine Crafts søker etter nye “Artists in Residence 2015”. Designerne vil motta produkter fra Imagine Crafts og deres partnere samt motta kompensasjon dersom dine prosjekter vises fram i forbindelse med messer og i utvalgte publikasjoner. Imagine Crafts søker etter to typer designere hvorav den ene skal kunne lage trinn-for-trinn tutorials, den andre video-tutorials.
Søknadsfrist: 3. oktober 2014 (1. runde)

Retro Rubber Challenge Blog søker etter nye medlemmer til Designteamet. Som designer for Retro Rubber bør du kunne lage prosjekter med “Retro”-stempler (stempler som er mer enn ett år gamle). Designerne må bidra i forbindelse med 2-3 utfordringer hver måned, ha en aktiv blogg og ha gode ferdigheter innenfor stempling og fargelegging.
Søknadsfrist: 8. oktober 2014.

The Creative Studio søker etter Design Team-medlemmer, bidragsytere, instruktører og merke-ambassadører. Det er ulike forpliktelser knyttet til hver av disse som du kan lese mer om her: 2015 Creative Crew Applications
Søknadsfrist: 10. oktober 2014.

Sketchabilities søker etter medlemmer til Creative Video Team. Medlemmene forventes å kunne lage to videoer med skisser hver måned og fra tid til annen arbeide med sponsor-materiale. Layouts, skisser og linker til videoer bør publiseres på designernes egne blogger. Designerne forventes også å kunne kommentere på innsendte bidrag og hos sponsorer og promotere Sketchabilities gjennom å publisere Facebook-innlegg og bruke DT-blinkies i signatur og på bloggen.
Søknadsfrist: 10. oktober 2014.

Sketchabilities søker etter designere som kan lage to layouts etter skisser hver måned og fra tid til annen arbeide med sponsor-materiale. Layouts og skisser bør publiseres på designernes egne blogger. Designerne forventes også å kunne kommentere på innsendte bidrag og hos sponsorer og promotere Sketchabilities gjennom å publisere Facebook-innlegg og bruke DT-blinkies i signatur og på bloggen.
Søknadsfrist: 10. oktober 2014.

Cardabilities søker etter designerne som kan lage to kort etter skisser hver måned og fra tid til annen arbeide med sponsor-materiale. Kort og skisser bør publiseres på designernes egne blogger. Designerne forventes også å kunne kommentere på innsendte bidrag og hos sponsorer og promotere Cardabilities gjennom å publisere Facebook-innlegg og bruke DT-blinkies i signatur og på bloggen.
Søknadsfrist: 10. oktober 2014.

Digistamps for Joy søker etter nye designere til sitt team. Designere bør like å arbeide med digitale motiv og fargelegge. De bør også ha en aktiv blogg og kunne lage prosjekter annenhver uke i forbindelse med utfordringer og lanseringer.
Søknadsfrist: 15. oktober 2014.

The Crafty Pickle søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne bør kunne lage 2-3 prosjekter hver måned med produkter fra The Crafty Pickle hvorav et av prosjektene er en del av en tutorial. Prosjektene bør kunne publiseres på designernes egne blogger og på sosiale media.
Søknadsfrist: 17. oktober 2014.

Arnold Grummer’s Paper Making søker etter nye Mixed Media-designere. Designere må kunne lage prosjekt med produkter fra Arnold Grummer, ta gode fotografier og ha mulighet til å aktivt delta på Arnold Grummer Facebook-gruppe og blogg. Designerne bør også være villige å arbeide med å få sine prosjekter publiserte.
Søknadsfrist: 20. oktober 2014.

A2Z Scrapbooking Supplies søker etter nye Design Team-medlemmer. Design Team-medlemmene må ha gode engelsk-ferdigheter og de må kunne bruke stempler fra Hero Arts. De bør også ha egen blogg og være aktive på sosiale media.
Søknadsfrist: 20. oktober 2014.

Crafty Boots Challenges søker etter designere til sitt Design Team. Designerne forventes og kunne lage et prosjekt i forbindelse med hver utfordring som arrangeres hver andre uke, kommentere på innsendte bidrag og stemme på “Topp 3” blant bidragene. Designerne bør også promotere Crafty Boots Challenges på sine private blogger.
Søknadsfrist: 25. oktober 2014.

Wild Orchid Crafts søker etter nye designere til sitt team. Designerne bør ha egen blogg, online-galleri eller You Tube-kanal hvor de viser fram prosjektene sine og gjerne være aktive på sosiale media. Det forventes at designerne kan lage 2-3 prosjekter i måneden med produkter fra Wild Orchid Crafts.
Søknadsfrist: 12. november 2014.

LiaStamps søker etter nye designere som kan bidra med minst et prosjekt i måneden og kommentere på innsendte bidrag til utfordringer som arrangeres av LiaStamps. Designerne må også kunne være med på å stemme frem vinnere av utfordringene. Som designer vil du få mulighet til å bruke alle designs fra LiaStamps på dine prosjekter.
Søknadsfrist: 14. november 2014.

Lil Patch if Crafty Friends Challenge er en ny utfordringsblogg som søker etter designere. Lil Patch of Crafty Friends vil arrangere utfordringer den første og den tredje søndagen i hver måned, og som designer forventes det at du kan lage bidrag til en av utfordringene. Designerne må ha en aktiv blogg.
Søknadsfrist: 15. november 2014.

Gecko Galz søker etter nye designere til Design Teamet. Designerne forventes og kunne lage to bidrag i måneden og delta i Blog Hops. Designere bør også være med på å promotere Gecko Galz ved å få prosjekter publisert, delta i utfordringer og ellers ved å skrive om Gecko Galz på egen blogg og Facebookside.
Søknadsfrist: 20. november 2014.

ANDRE UTLYSNINGER:
Scrap n’ Art Magazine søker etter bidrag til November-utgaven av magasinet. Temaet for denne utgaven av magasinet er “Familie” og du kan sende inn så mange bidrag som du ønsker.
Frist for innsendelse: 1. oktober 2014.

Let’s Get Inspired søker etter bidrag til utgave nr. 5 som publiseres 1. november 2014. Bidragene må ikke være eldre enn 60 dager og må ikke ha vært publisert tidligere (med unntak av online-galleri og blogger).
Frist for innsendelse: 1. oktober 2014.

 

Illustrasjonsfoto:
Palos Verdes Library District, Flickr
License CC BY 2.0

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More