AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 42

0 897

Kanskje 2015 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

DeeDee’s Digis søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne må kunne lage to prosjekter hver måned som de deler på egne blogger og på forum/sosiale nettverk de er med i. Det forventes også at designerne kan ta gode bilder av sine prosjekter.
Søknadsfrist: 19. oktober 2015.

Doodlebug Design søker etter nye medlemmer til Designteamet. Designerne må kunne lage to prosjekter i måneden som publiseres hos Doodlebug Design. I tillegg er det ønskelig at prosjektene også publiseres tre andre steder på nettet (blogg, sosiale medier).
Søknadsfrist: 25. oktober 2015.

Miss Rach søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne må kunne lage prosjekter med digitale motiv fra Miss Rach, og det forventes at de kan lage 4-5 bidrag i måneden. Det er videre ønskelig at prosjektene promoteres gjennom at man deltar i utfordringer, på sosiale nettverk, i magasiner og på egne blogger.
Søknadsfrist: 31. oktober 2015.

Pickled Potpourri Designs søker etter nye designere som kan delta i Designteamet i et år fra desember 2015. Det er forventet at designerne kan lage to prosjekter hver måned som vises fram hos Pickled Potpourri Designs og på egen blogg.
Søknadsfrist: 31. oktober 2015.

Creative Artiste søker etter nye designere som liker å arbeide med digitale stempler. Designerne må ha egen blogg og Facebook-konto. Designerne må kunne levere et prosjekt hver måned og kommentere innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: 1. november 2015.

Cute as a Button ønsker å få nye designere i sitt Pocket Letter-team. Designerne bør ha en aktiv blogg og Facebook-konto, og de bør kunne lage 1-2 prosjekter i måneden. Det er også forventet at designerne kan arbeide med digitale motiv og ta gode bilder.
Søknadsfrist: Åpen.

613 Avenue Create søker etter nye designere og kursholdere. Designerne forventes å lage to prosjekter i måneden og delta i aktiviteter for Design Teamet. Kursholderen forventes å lage to tutorials i måneden. Disse kan være enten videoer eller trinn-for-trinn-instruksjoner.
Søknadsfrist: Åpen.

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More