AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 49

0 1,279

Kanskje 2015 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

Gina’s Designs søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Det forventes at designerne kan lage to tutorials per måned, hvor av den ene er “steg for steg” med bilder, den andre video. Designerne må ha egen blogg, You Tube-kanal og Facebook-konto. I tillegg holdes møter via Skype.
Søknadsfrist: 1. desember 2015.

Scrap Girls søker etter nye designere. Scrap Girls er et nettsted for digital scrapbooking og memory keeping. Dersom du er interessert i å søke kan du få mer informasjon ved å henvende deg til Scrap Girls.
Søknadsfrist: 4. desember 2015.

Colour Blast søker etter nye designere og oppmuntrer alle som er interesserte i Mixed Media og som har lyst å inspirere andre til å søke. Designerne bør være aktive på sosiale media.
Søknadsfrist: 7. desember 2015.

Sasayaki Glitter søker etter nye medlemmer til Designteamet. Designerne må kunne lage to prosjekter hver måned, delta i “Blog hops” og lignende aktiviteter og ha Facebook-konto og egen blogg. De må også være med på å velge vinnere av utfordringer og kommentere innsendte bidrag.
Søknadsfrist: 11. desember 2015.

KaBoks søker etter flere designere til sitt Design Team. Designerne må kunne ta gode bilder av prosjektene sine, ha en aktiv blogg og ha konto på Facebook og Pinterest. Designerne kan holde på med alle former for papirhobby og gjerne vise god variasjon i sine prosjekter.
Søknadsfrist: 15. desember 2015.

Gecko Galz søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et prosjekt hver måned som viser produkter fra Gacko Galz, et prosjekt til kundeutfordringer og lage minst et blogginnlegg om Gecko Galz hver måned. Designere bør også hjelpe til med å promotere Gacko Galz ved å sende inn prosjekter til publisering i magasin, til utfordringer osv.
Søknadsfrist: 20. desember 2015.

Southern Girls Challenge søker etter nye designere. Designerne forventes å kunne lage et prosjekt i måneden, og dersom prosjektet er et kort vil man ofte kunne få digitale motiv fra sponsorer for å bruke på kortet. Designerne må ha Facebook-konto.
Søknadsfrist: 25. desember 2015.

Spiegel Mom søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne må ha egen blogg og være aktive på Facebook, Pinterest og Instagram. Designerne må kunne lage fire prosjekter i måneden som deles på bloggen og på de sosiale nettverkene.
Søknadsfrist: 30. desember 2015.

Cute as a Button ønsker å få nye designere i sitt Pocket Letter-team. Designerne bør ha en aktiv blogg og Facebook-konto, og de bør kunne lage 1-2 prosjekter i måneden. Det er også forventet at designerne kan arbeide med digitale motiv og ta gode bilder.
Søknadsfrist: Åpen.

613 Avenue Create søker etter nye designere og kursholdere. Designerne forventes å lage to prosjekter i måneden og delta i aktiviteter for Design Teamet. Kursholderen forventes å lage to tutorials i måneden. Disse kan være enten videoer eller trinn-for-trinn-instruksjoner.
Søknadsfrist: Åpen.

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More