AKTUELLE UTLYSNINGER UKE 49

0 523

Kanskje 2018 er året da du skal ta sjansen på å søke plass i et Design Team? Både butikker, forum og utfordringsblogger lyser ut Design Team-oppdrag med jevne mellomrom. Ta sjansen og søk, og tips gjerne The Paper Crafting hvis du har fått oppdraget. Dersom du vet om aktuelle utlysninger send oss gjerne en e-post: editor@thepapercrafting.com

Utlysningene her kommer til å være fra både skandinaviske og internasjonale produsenter, utfordringer, magasiner og annet. Oversikten oppdateres hver tirsdag. Vi har forsøkt å inkludere internasjonale utlysninger som er åpen også for skandinaviske søkere, men i noen tilfeller er det ikke oppgitt hvem utlysningen er åpen for. Om man er interessert kan man jo sende en e-post og spørre før man sender søknaden.

DESIGN TEAM-UTLYSNINGER:

Craftin’ Desert Divas søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Det forventes at designerne kan lage 6-8 prosjekter i måneden, at de kan ta gode bilder og at de er aktive på blogg og sosiale media.
Søknadsfrist: 7. desember 2018

Cocoa Vanilla søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage 2-3 prosjekter i måneden og at de er aktive på blogg og sosiale media.
Søknadsfrist: 7. desember 2018

Less is more søker etter nye designere. Designerne må like å lage prosjekter som er “Clean and Simple”, de må ha egen blogg og de må kunne lage et prosjekt hver annen uke.
Søknadsfrist: 7. desember 2018

Heart Craft Paper søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage tre prosjekter i måneden og ta gode bilder av disse. Det forventes også at designerne har egen blogg og at de er aktive på sosiale media.
Søknadsfrist: 7. desember 2018

Isabel Christina Stamps søker etter nye designere. Designerne må kunne lage minst et prosjekt i måneden og de må kunne arbeide med digitale stempler. Det forventes også at designerne kan ta gode bilder av sine prosjekter. 
Søknadsfrist: 8. desember 2018

Viva Las Vega Stamps søker etter nye designere. Designerne må kunne lage to prosjekter hver måned. I tillegg må designerne være villige til å promotere Viva Las Vega Stamps i publikasjoner, på sosiale media, på egen blogg og på online galleri. 
Søknadsfrist: 8. desember 2018

Not Just Cards Challenge Blog søker etter nye designere. Det forventes at designerne kan lage inspirasjonsbidrag i forbindelse med utfordringer en gang hver måned samt kommentere innsendte bidrag.
Søknadsfrist: 10. desember 2018

Love to Scrap søker etter nye designere. Designerne må kunne lage et prosjekt i måneden, ta gode bilder og kommentere på innsendte bidrag i forbindelse med utfordringer. 
Søknadsfrist: Ikke oppgitt, men designerne skal være på plass 1. januar 2019. 

Createful Heart Design søker etter nye medlemmer til sitt Design Team. Designerne må kunne lage et prosjekt i måneden, de må ha en blogg og de må kunne kommentere innsendte bidrag til utfordringer.
Søknadsfrist: Ikke oppgitt, men designerne skal være på plass i januar 2019.

Illustrasjon i vignett: 123freevectors, DeviantArt. License: CC BY-SA 3.0
Vignett: Marit Pedersen, The Paper Crafting

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More