,

Akvarell farver og folie

Så er det ved at blive lidt køligere udenfor, og høsten er lige rundt om hjørnet. Med det sagt, er der måske også snart får mere kreativ tid, end det har været de sidste par måneder. I dag vil jeg lege med folie og akvarelfarver, samt distress inks. Og jeg har ikke kun et kort til jer, men 2, plus en video.

I har nok allesammen lagt mærke til at akvarelfarver er en kæmpe trend i øjeblikket, og alle kan lege med. Du behøver ikke at være den store kunster, og i dag vil jeg vise jer, hvordan I nemt kan bruge akvarelfarver som baggrund til jeres kort. Man kan bruge alle slags akvarelfarver til denne teknik, og de behøver ikke at koste mange penge. Til det ene af mit kort, har jeg brugt Kuretake Gansai Tambi og til det andet Distress Ink.

Jeg ville samtidig prøve en ny teknik i dag, og som er også ved at blive meget populær, og det er at bruge folie. Jeg har set mange videoer på Youtube, og det er flere måder at bruge folie på. Jeg har valgt at bruge embossing pulver, og min meget billige laminerings maskine, Den giver ikke det “perfekte” foil-ing, men det ser stadig godt ud. Og jeg vil samtidig vise jer hvordan jeg bruger det positive og det negative af selve folien.

Den video jeg har lavet, er på speed, men jeg håber at I kan lide den.

      Materialer:

 • Stempel: Essentials by Ellen – Thankful
 • Die: Essentials by Ellen – Thankful
 • Kuretake Gansai Tambi
 • Versafine Onyx Black
 • Folie:iCraft – Gold
 • Enamel dots – Studio Calico
 • Akvarelpapir
 • Embossing pulver: Simon Says Stamp – White

TDØ_DSC_0107

Materialer:

 • Stempel: Essentials by Ellen – Thankful
 • Folie: iCraft – Gold
 • Sværte: Distress Ink – Rusty Hinge, Peeled Paint og Gathered Twigs, Versafine Onyx Black
 • Papir: Akvarelpapir og Amy Tangerine – Stitched
 • Ranger – Stickles yellow

TDØ_DSC_0113

 

 


Posted

Translate »