Akvarellmaling – nye tutorials

I denne månedens tutorials har vi valgt å sette fokus på akvarellmaling. Mange kortlagere bruker akvarellmaling i kortlagingen, enten for å fargelegge motiv eller lage flotte bakgrunner. Men som disse videoene viser – man kan også bruke akvarellmaling for å lage motiv på kortene. 


“Easy Coral Watercolor Doodles”

Tema: Akvarellmaling
Publisert:  11. juni 2021 av Nianiani
Beskrivelse: Denne videoen er svært inspirerende og viser hvordan man kan bruke akvarellmaling til å lage motiv til for eksempel kort. Motivene som males er abstrakt doodling, men spiller blant annet på det maritime miljøet. 


“How to Paint a Cow Parsley Meadow”

Tema: Akvarellmaling
Publisert:  21. juni 2021 av de Winton Paper Co.
Beskrivelse: I denne videoen får du innføring i, og inspirasjon til, hvordan man kan male et landskap ved hjelp av akvarellmaling. I forgrunnen av landskapet maler instruktøren inn blant annet planten hundekjeks i flere lag. 


“Magical Watercolor Garden”

Tema: Akvarellmaling
Publisert:  15. august 2021 av creationsceecee
Beskrivelse: I denne videoen finner du inspirasjon til å male en hage ved hjelp av akvarellmaling. Her kombinerer instruktøren akvarellmaling med blyanttegning. Resultatet er et vakkert motiv som fint kan brukes blant annet på kort. 


Tutorialene som anbefales i “Månedens tutorials” er valgt ut fra en uavhengig redaksjonell vurdering fra TPC Magazine. Videoene i denne artikkelen sees via en link direkte på You Tube.

Du finner TPCs temaside om teknikker her: Techniques – Tekniker – Teknikker

Nøkkelord dansk: Teknik. Papir hobby. 
Nøkkelord svensk: Papperspyssel. 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.