ALBUM PÅ FOT

0 1,433

Nyligen var jag på kurs hos Sirap i Paris, de hade besök av Magda Mizera och tillsammans med henne skulle vi göra ett annorlunda och roligt album. Vi fick ett färdigt kit med blandade papper, bokstäver, stickers, dots och mycket annat. Fotoramen vi använde oss av för att göra albumet på kommer från Ikea och heter TOLSBY. 

Kurserna hos Sirap i Paris är väldigt bra arrangerade, förutom att man får ett väl tilltaget start-kit så behöver man inte ha med sig så mycket eget materiel utan man får låna det mesta på plats, tejp, 3D-kuddar, washitejp, stämplar, symaskin, mister och diverse annat. Det enda jag behövde ta med mig denna gång var de fotografier som jag ville ha med i albumet.
För min del blev det foton på min katt, Knutte. Det är han som är modellen hemma hos mig 🙂

Efter att Magda visat sitt album samt berättat hur hon gjort det och även visat lite tips och trix så var det bara för oss andra att sätta igång och göra våra album.

EEM_Album5[1]Start-kit

EEM_Album1[1]Framsidan

EEM_Album11[1]Profilbild

EEM_Album10[1]På den nedersta bilden har jag sytt med maskin (inte den rakaste sömmen, men vad gör det? 🙂 )

EEM_Album2[1]Närbild

EEM_Album3[1]#knuttethecat

EEM_Album4[1]Storleken på sidorna i albumet är 10×15 cm

EEM_Album7[1]Det följer med två stycken genomskinliga plastglas i ramen, stansade hål i dem och använde dem sedan som sidor i albumet. Här med texten “Happy”.
Bakom plasten satte jag ett tunnare papper (Vellum) med guld och genomskinliga ränder.

EEM_Album6[1]Här har jag varit framme med symaskinen igen

Jag har gjort min album i liggande format, men det går hur bra som helst och göra det med stående bilder också, och det går såklart ännu bättre att blanda hej vilt.
Ramen kostar inte många kronor på Ikea, tror det var 9:- när jag tittade sist, så passa på att köpa ett par stycken och ge det ett försök. Det var jätteroligt att göra det och ett trevligt sätt att visa upp sina fotografier på.

(Vill ni se fler bilder av Knutte så finns han på Instagram)

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More