, ,

Scrapbooking – Et vintage album

Denne gangen har jeg laget et lite album med mine beste oppskrifter. Det er tenkt som en gå bort gave til venninnebesøk. Jeg syns det er så koselig å ha med seg en liten ting, når man går på besøk.  Ofte har jeg delt mine oppskrifter, så jeg tenkte et lite album med en samling av de ville passe fint. Jeg var så heldig å finne en perfekt papirblokk i en av hyllene mine til å kunne lage albumet i et søtt tema. Jeg har laget mange egne album opp gjennom årene. Men det er ikke det jeg har prioritert de siste årene. Etter å ha kjøpt en ny dies fra Studiolight og en rask titt innom siden deres, så ble jeg på ny inspirert til å lage album.


Type prosjekt: Album
Stilart: Vintage
Anledning: Gave til besøk
Teknikker brukt: Distressing, lage lommer, die cutting
Hovedfarge: Sort/rosa toner
Pynt/dekor: Bånd og blomster
Utstyr som er brukt: Dies fra Spellbinders og Studiolight


Albumet er i størrelsen 15×14 centimeter med fire lommer til store tags, og ti sider til oppskrifter.
Jeg har brettet sikksakk til ryggen som sidene er festet inn på. Den gode gamle måten å lage album på. Vær nøye med å bruke lim/tape som er sterk nok til å holde over tid, så det ikke faller fra hverandre. Basen til albumet laget jeg i dobbel Bazzill. Enkelt blir litt tynt til permer. Det blir litt mere stansejobb, men så verdt det.

Noen av oppskriftene har mange ingredienser og da behov for mer plass. Det løste jeg ved å lage lommer som på bildet. Jeg puttet en tag eller to oppi for å kunne fullføre teksten til oppskriften. Den fine kanten på lommen laget jeg med hjelp fra en kant dies fra Spellbinders.

Her er nok en lomme. Den er kantet med en annen dies fra samme Spellbinders sett.

Her ser dere en dobbelt side fra albumet. En oppskrift dekket to sider i albumet. Alle sidene i albumet er doble. De er limt som en lomme, så det er plass til en stor tag i hver.

Tagene som ligger inne i sidelommene er så store at det er plass til en hel oppskrift på hver.

Håper dere fikk lyst til å lage album. En ting er sikkert, det blir nok mange flere på meg i løpet av sommeren.  

Klem Betina

 

 


Posted

Translate »