NORDLYSET: ALICES ELEGANTE KORT

0 1,012

Alices kort har klasse over seg – det er elegant designet med mange spennende detaljer. Jeg liker så godt måten Alice har fått nyttegjort seg av diesene på og laget blomst, blader, flotte mønstre rundt motivet og hjerter. Motivet er også med på å løfte kortet. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Alice laget kortet.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Contemporary
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging, Die Cutting, blomsterforming, Faux Stitching
Pynt/dekor: Blomster, bling, blonde, halvperler
Hovedfarge: Rosa

12871490_199289397132312_850559326163535600_n

Jeg har lavet et kort, hvor jeg har fået lidt af hvert med af det jeg godt kan lide ved at lave kort. Blomster, et flot motiv der fanger øjet og noget flot papir, som matcher.

Min kortbase måler 14,5 cm x 14,5. Kobraen har jeg lavet af Kvist karton. Motivet har jeg fundet på Pinterest. Mønster papiret er fra Studio Light. Motivet er skåret ud med en die fra Tim Holz. Bladene er skåret med en die fra Cheery Lynn og blomsten er skåret med en die med tilhørende stempel fra Joy. Den lille udskæring oppe i venstre hjørne er også en Joy die.

Så har jeg fundet en lille rest blonde som jeg har påsat nederst på kortet. De to stykker mønsterpapir er delt med en die fra Nellie Snellen. Stemplet “Tillykke med dagen” er et fra Stampendous og skåret ud med en die fra Memory box.

Inspirationen til dette kort kom bare efterhånden som jeg sad med motiv og billede. Andre gange henter jeg inspiration fra andre kort skrappere. Nogle gange også fra Pinterest. Det er altid svært og sige hvor lang tid et kort tager og lave, men jeg vil skyde på et par timer sammenlagt, hvor jeg jo har gået fra og til.


The Paper Crafting takker Alice for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte kort i magasinet.

Foto: Alice
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More