Scrappeintervjuet: Alicia fra Australia

Alicia fra Australia ble inspirert til å starte med kortlaging etter å ha sett de søte Magnolia-motivene i flere magasin om papirhobby. Med god hjelp fra Alyce Keegan i Kit & Clower har Alicia lært å skape liv til motivene gjennom fargelegging. En fargeleggingsteknikk som Alicia virkelig behersker til det fulle – bare se på foldene i blusen på det øverste motivet i denne artikkelen – helt fantastisk!

MCS 2

Hva er ditt navn?
Alicia Borowski

Hvor bor du?
Adelaide, South Australia, Australia

Har du blogg/webside?
MaxiBelle Studio

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager for det meste kort, men liker også å lage minialbum i gave til mine barn og til resten av slekten.

IMG_0664
One: Stamp – Mo Manning ‘Big Shoes’ (http://maxibellestudio.blogspot.com.au/2015/07/one.html)
IMG_0738
Rock a Bye Baby: Stamp – Whimsy Inspires ‘New Baby’ (http://maxibellestudio.blogspot.com.au/2015/08/rock-bye-baby.html)
 
IMG_0666
Joker: Stamp – Jade Dragonne ‘The Dark Knight: Joker’ (http://maxibellestudio.blogspot.com.au/2015/07/the-joker.html)
IMG_0827
Girls just wanna have fun: Stamp – Saturated Canary ‘Wine O’Clock’ (http://maxibellestudio.blogspot.com.au/2015/09/girls-just-wanna-have-fun.html)
IMG_0220
Flutter with Abandon: Stamp – Art by Miran ‘Flutterby’ (http://maxibellestudio.blogspot.com.au/2015/05/flutter-with-abandon.html)
IMG_0319
Garden Tea: Stamp – Magnolia ‘Little London Afternoon Tea’ (http://maxibellestudio.blogspot.com.au/2015/05/garden-tea.html)

 

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg forsøker å få tid til hobbyen hver dag (selvom det av og til er bare fargelegging i 20 minutter), men på grunn av yrkesliv, en ung familie og et aktivt treningsprogram klarer jeg som oftest bare å få tid til 2-3 runder på hobbyrommet hver uke, som oftest er det et par timer sent på kvelden/natten.

Kan du beskrive ditt hobbyrom?
Jeg er heldig fordi vi utvidet huset da jeg var gravid med vår sønn for et par år siden. Hobbyrommet ble en “walk through” hvor det var mye oppbevaringsplass på den ene veggen, samt en pult som kan slås opp og ned. På den andre veggen har jeg en pult med min datamaskin, skriver og symaskin. Jeg er en veldig ryddig person slik at alt har sin faste plass, men det meste er samtidig innenfor rekkevidde.

Studio

Kjenner du til noen skandinaviske papirkunstnere og hva er ditt inntrykk av skandinavisk papirhobby?
Jeg begynte med å blogge sent i 2013 og har møtt (gjennom internett) mange flotte menneser fra hele verden gjennom de mange Designteamene jeg har vært heldig å få være med i. Jeg har også møtt mange gjennom de flotte hobbygruppene på Facebook, men jeg kjenner ikke vil noen spesifikke skandinaviske papirkunstnere.

Hvem og hva inspirerer deg?
Mine prosjekter har som oftest et sentralt plassert motiv med flere lag designerpapir og pynt rundt, som oftest er de lyse med klare linjer. Jeg startet med kortlaging etter å ha beundret de fine Magnolia-stemplene som jeg kom over i så mange magasin. Jeg startet med noen få av dem, og nå er jeg også glad for at det finnes så mange talentfulle digitale kunstnere som lager så flotte motiv. Jeg liker fremdeles Magnolia, men jeg er også veldig glad i designere som Krista Smith (Saturated Canary), Mi Ran Jung (Art by Miran), Kristy Dalman (Some Odd Girl) og Maurie Manning (Mo Manning) for å nevne noen få. Jeg er også svært inspirert av fantastiske Alyce Keegan fra Kit & Clower som er fargeleggingsdronningen som har lært meg så mye om fargelegging og om å skape “levende” motiv.

Andre ting du ønsker å nevne?
Jeg er designer for Art by Miran og Southern Girls Challenge. Jeg har tidligere vært designer for Dies R Us, Outlawz og Sassy Studio Designs.

Foto: Alicia Borowski
Publisert med tillatelse
Translate »