,

Alla hjärtans dag

Papperspyssel till Valentines Day: Godisask

Söta romantiska askar fyllda med godis passar ju verkligen bra till alla hjärtans dag. Askarna är enkla att göra och de blir så otroligt söta när man dekorerar dem i romantiska färger och dekorationer.


Type prosjekt: Godisask
Anledning: Alla hjärtans dag
Stilart: Romantiskt
Teknikker bruk: Die Cutting
Pynt/dekor: Spets, band, rhinestones och papperssugrör
Hovedfarge: Pasteller
Utstyr som er brukt: Die-cutting maskin, dies, skalpell, linjal och sax


Jag har stansat ut askarna med en die (SugarCut Popcorn treat box), men det finns många gratismallar att skriva ut om man inte har en sådan die själv. De ursöta pappret med pastelliga cupcakes (Dovecraft Cupcake boutique) är så fint, jag har använt mig av blocket som är 6″ eftersom jag tycker att mönstret är i bättre storlek till just dessa små askarna.

Papperspyssel till Valentines Day: Godisask

Papperssugrören har jag dekorerat med hjärtan (Magnolia) , spets och fjärilar (Cheery Lynn) för att få till ytterligare den där romantiska känslan. Eftersom sugrören är i papper så är det enkelt att limma fast valfria dekorationer på dem.

Papperspyssel till Valentines Day: Godisask

Jag har fyllt mina askar med marshmallows i miniformat, men här kan man ju lägga i hjärtformat godis eller en liten present.

Papperspyssel till Valentines Day: Godisask

Jag hoppas att du med detta inlägget fått lite idéer på vad du kan pyssla ihop till alla hjärtans dag.

Translate »