,

Alle hjerters dag

I anledning Valentinsdagen eller Alle hjerters dag har jeg brettet et lite hjerte. Fin innpakning for en gave til en du har kjær. Her kan jo esken være gaven i seg selv, eller du kan legge noe godt eller fint inni.

Papirhobby: Gaveeske til Valentines Day

Jeg har brukt en gammel mal jeg fant liggende i permen min. Husker ikke hvor jeg har funnet den. Normalt har ikke jeg brettede kanter på hjertene jeg lager, men her er det slike kanter. Hjertet er brettet slik at det er en forhøyning på toppen. Det er ikke enkelt å se under pynten. Men det gir en fin dimensjon til esken.


Type prosjekt: Gaveeske
Anledning: Alle hjertes dag
Stilart: Bretting
Pynt/dekor: Fjær, blomster, perlebånd, blader, charms og dies
Hovedfarge: Rød


Papirhobby: Gaveeske til Valentines Day

Jeg har brukt bare mønsterark når jeg har brettet dette hjertet. Lokket er brettet i ett søtt ark fra Magnolia og bunnen er brettet ut av en rest jeg hadde. Esken er ikke stor, ca 10cm i diameter og 5cm høy.

Papirhobby: Gaveeske til Valentines Day

Toppen er pyntet med hvite fjær, røde roser, perlesnor og blader. I tillegg har jeg limt på et dobbelt gullhjerte. Teksten foran er en dies.

Papirhobby: Gaveeske til Valentines Day

Brettet i buene istedet for spenn i arket.  Jeg har fulgt målene på malen og da ble den slik, lokket ble litt større enn hvordan jeg normalt ønsker det.

Papirhobby: Gaveeske til Valentines Day

Et lite søtt hjerte som kan fylles med go`saker.

Translate »