Allerede jul?

Nå er det ikke lenge til jul, så masseprodusering av like kort er alltid smart når tiden ikke strekker til. Alltid koselig å få en hjemmelaget kort med gode ønsker i postkassen. 


Type prosjekt: Tag
Anledning: Jul
Stilart: Clean and simple
Teknikker brukt: Fargelegging/stempling/embossingpulver
Hovedfarge: Hvit/natur
Pynt/dekor: Forsegling/hyssing/bølgepapp
Medium som er brukt: Versafine/akvarellblyanter/embossing pulver/forsegling
 Utstyr som er brukt: Skjærebrett/varmluft pistol/pensel/forsegling stamp stjerne


Julen kommer like overraskende for meg hvert år, selv når den er alltid i desember, blir det sånn at jeg ikke alltid er i mål med alle julekort jeg hadde ønsket  å ha ferdige. Da blir det løsning å masseprodusere noen av dem. Denne gangen ble det et tag, som jeg lagde 6 stk av.

Har valgt å bruke fargelegging med akvarellblyanter fordi den ikke krever så mye tid, og jeg liker at den ikke trenger å være perfekt.  Motiv stempel og teksten er fra Kort og Godt.

Embossing enamel og posca dråper på selve motivet for at den skulle være litt shabby chic. Har valgt å forsegle hyssing øverst med forsegling.

Litt tynnere hyssing bak motivet for å fremheve den grønne farge. Teksten er bare stemplet å limt rett på.

Håper jeg ga deg litt inspirasjon til å lage mange kort på en gang. Enten til jul eller en annen anledning er det alltid kjekt å ha kort liggendes til vi trenger dem.

Kreativ hilsen fra Graciela

 

 

close

SCRAPPENYTT FRA TPC! ABONNÉR PÅ UKENTLIG OPPDATERING MED DE NYESTE ARTIKLENE FRA TPC!

Meld deg på innen 20. juni og vær med i trekningen om en hemmelig gave til en verdi av minst 500 kr. Les TPCs personvernerklæring for mer informasjon

.

Kommentarfeltet er stengt.