UT I VERDEN: AMY FRA NEDERLAND

1 720

20141231_1542491

Man kan studere Amys layouter lenge og stadig finne nye detaljer. Hun har en egen måte å kombinere fotografiene med dekorasjoner som underbygger det man ser på bildene. På layouten ovenfor skjønner man at dette er et bilde som er tatt senvinters/tidlig vår – en spennende måte å scrappe på som utfordrer scrapperen til å fortelle en historie gjennom bilder og dekorasjoner, samtidig som man ikke bruker så mye journaling/tekst.

Amy 1Hva heter du og hvor er du fra?
Amy Voorthuis fra Nederland

Hva slags papirprosjekter lager du?
Jeg lager for det meste layouts, men jeg liker også å lage Off The Page-prosjekter som kort og tags.

Når startet du med papirhobby?
Det er rundt 11 år siden jeg ble introdusert til denne fantastiske hobbyen gjennom min tante som da bodde i Florida, USA.

Hva (og hvem) inspirerer deg?
Jeg blir mest inspirert av papir og pynt! Og selvfølgelig også av mine nieser, sønn og ektemann. Jeg elsker virkelig å bruke gamle familiebilder også. Jeg blir også inspirert av papirkunstnere som  Gabrielle Pollacco, Natasha Naranjo Aguirre, Rachelle Sigurdson, Miranda Edney, Tara Orr, Gloria Getgen Stengel, Tracy Funk, Mariusz Gierszewski og Frank Garcia.

20150228_125726

Hvor ofte holder du på med hobbyen?
Jeg holder på med hobbyen hver dag, hvis ikke jeg gjorde det ville jeg blitt sprø – hihihi – neida, jeg bare tuller. Men hverdagslivet inspirerer meg også slik at når jeg ser noe inspirerende må jeg tegne det slik at jeg kan forsøke det hjemme neste gang jeg holder på med hobbyen.

Har du noen andre hobbyer ved siden av papirhobbyen?
Jeg elsker å gå lange turer med hundene på stranden, i skogen eller bare rundt huset. Jeg fotograferer også.

Artikkelen fortsetter på neste side.

1 kommentar
  1. Ria skriver

    Oh wat ben ik toch een fan van jouw lo-tjes, ze zijn weer hartstikke gaaf om te zien.
    Groetjes, Ria

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA